Egy kém küzd a demokrácia megőrzéséért egy olyan világban, ahol a félretájékoztatás, a manipuláció, a megfigyelés és az ezeket a rendkívüli hatalmakat irányítók befolyásolják az élet minden… Több

Sorozat áttekintés

83 Rabbit Hole (2023)
Amilyen jól indult, olyan rossz lett a harmadik részre. Abbahagytam, mert elvesztettem az érdeklődést.
A történet a manapság divatos összeesküvés-elméletekre épül, miszerint egy titkos háttérhatalom irányítja az embereket. Aki képes befolyásolni a médiát, az képes irányítani az emberek gondolkodásmódját is. Végig izgalmas, néhány csavarral és gyors lezárással. Az alkotók hamar befejezték, többet is ki lehetett volna hozni belőle.
Az előzetes és az ajánlások/kritikák után jobbat vártam. Jó a történetvezetés, elég az akciómennyiség, jók a karakterek, de ahhoz, hogy igazán ütős legyen, valami hiányzott nekem. Talán, ha egy kicsit több betekintést nyertünk volna a „háttérhatalom” világába/felépítésébe/karaktereinek megismerésébe, akkor még izgalmasabb lett volna a sorozat. Talán majd a második évadban. :)