Kedves filmnéző-rajongó társaim! Ha akciódús filmre vágysz, nem ez a te filmed, de ha jó színészi játékra vágysz sztárszínészekkel, akkor jó helyen vagy. Nézd meg a látszólag hosszú 2 óra 26 percet, és tetszeni fog, akár nekem, akár nekünk a párommal, mert ez annak idején nem volt szinkronizálva, sem behozva, mint sok más a 70-es és 80-as években, csak ha átment a szocialista szűrőjükön! Szóval szerintem ez egy jó film, érdemes ráfordítani a több mint két órát, szóval mozira fel! Áldás!
A film címe csak utal a rajzásra, de inkább egy katasztrófát idéz elő ez a film. Igazából nem tudom, a méhek képesek lennének-e arra, hogy hang után ilyen pusztítást okozzanak. Egy biztos, a történet jó, és bár – kissé a régi időket nézve – ez egy iz... Teljes kritika
Akkori szemmel nézve egyáltalán nem rossz film. A méhek is elég hitelesre sikerültek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy nagyon komoly színészek adták a nevüket hozzá. Persze, nem is okoznak csalódást.
Mivel a film nem egy mai darab,szerintem úgy kell nézni,hogy akkor máshogy "mentek a dolgok",semmi digitális technológia,kis trükkfelvételek,és rengeteg színészi játék kellett.Zseniális szereposztás,és egy jó alap sztori.Nem kell ennél több.
Nem tudom miért van ennyire leértékelve, szerintem nagyon jó film, végig lekötött, nem volt egyetlen unalmas perce sem. Nem egy véres horrora kell gondolni, inkább amolyan horror-katasztrófafilm szerűség. Aki egy jó kis izgalmas, érdekes, és nem kiszámítható filmre vágyik, az mindenképpen nézze!