Gino

4. évad (2016) - 12 epizód
5. évad (2017) - 12 epizód
6. évad (2018) - 12 epizód
7. évad (2019) - 10 epizód

Ha a gazdagok szennyesének eltakarításáról van szó, Ray Donovan a legalkalmasabb ember a feladatra. A rendkívül hatékony problémamegoldó bármilyen zűrös helyzetből kihúzza az ügyfelét, azonban miután apja szabadlábra kerül, Ray élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére… Több

Premier (HU): 2014.06.30. | SkyShowtime (2023.02.14.)
Jon Voight
Jon Voight

2024.01.21 aliasteáscsésze

Egyszer egy filmes felmérésen feltették a kérdést:

Vajon kit hívnál a szuperhősök közül, ha segítségre lenne szükséged az életed megmentéséhez? Kedvesem azonnal rávágta: Ray Donovan. Nem Pókember vagy Superman. Ray! És, bár nem tekintem szuperhősnek, próblémamegoldásban csillagos ötös. A sorozat nálam a top ötben szerepel.

2022.03.05 Robinson76

Kedvellek is meg nem is

Egy ismerősöm ajánlotta a szériát, de csak húztam-halasztottam a megtekintését. Aztán egyre több dicséretet hallottam róla és utána is olvastam, majd ezek hatására elkezdtem nézni. Pár részt követően úgy voltam vele, hogy jó jó, de a 7 évad ebből túl sok lenne, így még idejében abbahagytam. Elég sok szálat indítanak be az elején, de bevallom egyik sem fogott meg annyira, és a főhősön kívül egyik további karakter sem hozott lázba. A sorozatot az első évad alapján lehúzni nem akarom, de folytatni sem.

2015.09.19 tamas84

A Ray Donovan egy tökéletes kamaradráma, rég láttam már ehhez foghatót. Nálam abszolút helye van, de egy all time best of listán is simát helyet találnék neki a minimum legjobb 20-ban. Liev Schreiber tökéletes választás volt, de a többiek is olyan vehemenciával hozzák a karaktereiket, hogy öröm nézni.

2015.02.09 kamivagyok

Mire megnézed a sorozatot, olyan mintha együtt laknál Ray-jel és a családjával, de mellette számos zsarolási és kínzási módszerbe is beavat a rendező :D Remek széria, jó alakításokkal, feszült, drámai pillanatokkal.

Ray Donovan autója egy Mercedes CLS550.Szerző: hp

Dash Mihok karakterét a legtöbben Bunchy Donovannak szólítják. A Bunchy a Brendan beceneve.Szerző: hp

(2016. 09. 20.)
A hollywoodi takarító
Az ír-amerikai keményfiú, Ray Donovan története a róla elnevezett sorozat negyedik szezonjában mélypontra jutott. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. Több