Zack Snyder rendezői változatában erőszakosabb és brutálisabb leszámolást láthatunk a lázadók és a régens seregei között. Kora és a harcosok felkészülnek a végső ütközetre, szembenéznek múltjukkal és a Birodalom… Több

IMDB értékelés:
5.3/10
Rendező: Zack Snyder
Forgatókönyvíró: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten
Zene: Junkie XL
Szereplők: Anthony Hopkins, Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Michiel Huisman, DooNa Bae, Ray Fisher, Ed Skrein, Cleopatra Coleman
Premier: 2024.04.19. | Netflix (2024.08.02.)
Filmgyűjtemény

A hét űrszamuráj 2.
Sokkal nagyobb elvárásokkal kezdtem bele, de nem hozta a várt eredményeket. A cselekmény gyengén indul, szinte majdnem azonos A tűz gyermeke elejével. Ugyanazok a karakterábrázolások, nem odaillő kosztümök, ugyanaz a „űrhobbit” falu. Sofia Boutella i... Több
Mától a Netflixen: Az év talán legbrutálisabb és legvéresebb filmjei lehetnek, végre megérkeztek a platformra a Rebel Moon-filmek rendezői változatai
Csak ma 10+1(!) kihagyhatatlan film jött streamingre, mutatjuk (augusztus 2, Netflix, Max, Disney+, Telekom)
TOP10 felkapott film: Egy pszichothriller szorongatta meg a Deadpool és Rozsomákot, ezek most a legnépszerűbb filmek a magyar netezők körében (augusztus 1-7, 2024)
Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (július 29-augusztus 4)