A három testőr: Milady

A három testőr: Milady

Les Trois Mousquetaires : Milady

A Louvre-tól a Buckingham-palotáig, Párizs alvilágától La Rochelle ostromáig. A vallásháborúk által megosztott, és Anglia inváziójával fenyegetett királyságban egy maroknyi férfi és nő keresztezi kardját, összeköti sorsát Franciaország… Több

Ország: Németország, Franciaország, Spanyolország, Belgium
Premier (HU): 2024.03.07.
Forgalmazó: Forum Hungary

2024.11.15 acura steve

Az első részt jónak találtam, most ezt már kevésbé! Túlságosan hihetetlen az egész, és nehéz követni! Vincent Cassel és Eva Green emelte a színvonalat! D'Artagnannekem idegesítő volt, nem tetszett!

2024.03.26 Artemisia

A femme fatale

Alexandre Dumas ikonikus regényhősei másodszor térnek vissza Martin Bourboulon rendezésében. A három testőr: D'Artagnan tavaly jó útra terelte a három muskétás történetét, hiszen a tucatnyi hollywoodi szájízű produkció után végre egy talpig francia a... Teljes kritika

2024.09.19 Bélus és a Balerina Nézhetetlen

Katasztrófa

Nos én olvastam a Dumas regényeit, láttam is jónéhány feldolgozást. De ez a jelenlegi feldolgozás egy röhej kategória. Simán kimeríti a történelem hamisítás fogalmát. A legjobb a fekete testőr, ráadásul a király a keresztapja, de hogy melyik? Azt már nem mondja el a kvóta színes bőrű. Én végig olvastam Robert Merle francia író regényfolyamát a francia királyokról, ami tényleg történelemhű. XIII. Lajosnak tényleg volt egy öccse, Gaston orléans-i herceg, az valóban fellázadt ellene. Akit érdekel a kor történelme, olvassa el Merle regényeit.

2024.03.08 Márk

Én imádtam az első részt és ez is nagyon bejött. Szerintem az egyik legjobb feldolgozás, amely Dumas regényei alapján készült. Nagyon megérdemelt volt már.

A film 20 876 890 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 9 290 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Louis Garrel és Eva Green a 2003-as Álmodozókban ikertestvéreket alakítottak.Szerző: Artemisia