Ricky Stanicky

Ricky Stanicky
Érdekességek

2024.03.11 hp

A maga nemében teljesen korrekt, csak itt-ott kínos vígjáték. Javarészt sablonokra épült, de helyenként azért tudott valami újszerűt mutatni, csak sajnos sosem nem annyit, hogy kitűnjön a középmezőnyből.

2024.03.09 Ahoj poplacsek

4/10 – Légcumi

A film sajnos gyenge, nem emelkedik ki a szakmányban gyártott klisés amerikai vígjátékok közül. Néha van benne vicces rész, de nagyobbrészt alpári poénokkal próbálták kitölteni, melyek közül (hogy jót is mondjak) a légcuminak elnevezett meg kell hagyni, Kazinczy-díjas magyarítást kapott. Az ígéretes sztoriötlet megvalósítása lapos, a gyötrelmes filmnézés befejezése ráadásul annyira semmilyen érzést hagy maga után, mint amikor az ember végigolvas egy telefon előfizetés szerződést, és utána még lapoz 1-2-t, hogy vannak-e még mellékletek, de nincsenek. A vége szöveg legvégén beillesztett klezmer mulatós stílusú, de kissé a kora 90-es évek Army of Lovers klipvilágára is hajazó légcumi klip miatt meg én kérek elnézést, már nekem volt kínos. John Cena jó arc lehet civilben is, de a három gyerekkori barát szerepéből kettőt ZS kategóriás, tartalékos beugró színészekre bíztak, harmadikukat pedig Zac Efron játssza, aki egészen megdöbbentő változáson ment át zsenge ifjúkora óta. A harmincas évei közepére elkezdett téeszelnökös megjelenést ölteni, a szemen fehérje meg ötből négy jelenetben mocsárszínű, és látszik, hogy a közeli jelenetekben elhajol a színésztársaitól, hogy le ne lehelje őket. Pedig állítólag 2013 óta nem iszik alkoholt. Ebben a mismásolós tekintetben pont ugyanaz a helyzet nála, mint Bradley Coopernél. Szomorú látni, erőt kívánok neki, hogy visszataláljon magához. A filmet tök felesleges bárkinek megnéznie, nekem már késő, de nektek még nem.

2024.03.07 varjú

Egyszerű, vicces és jól áll John Cena-nak. Azonban egy idő után kezd unalmassá és kaotikussá válni, végeredményben pedig nem több, mint egy következő olcsó humorral megfűszerezett vígjáték. Ami nem feltétlenül baj, de tudni kell a helyén kezelni.

2024.03.01 Ádám

John Cena az egyetlen mentsvára ennek a filmnek. Annyira benne van mindenben és mindent bevállal helyzettől függően, hogy öröm nézni. A többi dolog felejtős.