Nem semmi milyen jó volt ez a film. Nem gondoltam hogy a film fő része erről fog szólni de nem bánnom mert így nem lett legalább sablonos. Mindenképpen 5/5
Egyszerre sokkoló, zseniális, örömteli és elborzasztó A szoba, ami tökéletes korrajza a mai beteg világunknak. A könyv talán még nyomasztóbb meg klausztrofóbabb és még inkább felszabadító, amikor jön a végén a jutalom. A női főszereplő nagyon jó, de a gyerekszínész viszi a hatan filmet, ismét.
A film elején nem nagyon értettem, hogy mi történik, ez nem tetszett. Viszont egy nagyon jó témát dolgoz fel, és tényleg kihasználja az egész potenciálját.
Ez a film nagyon jól van felépítve. sok minden történik benne, több problémát vet fel és egyik sem engedi el a figyelmünket. Feszültséggel és érzelmekkel teli nehéz film. "póló szorítgatós"
Komoly és kemény film, ami lelkileg hat a nézőre. A kisfiú nagyon jól, profin alakít a filmben . Izgalmas és magával ragadó thriller, kategóriájában a jobbak között van.
Elképesztő nagy teljesítményt tesz le a két főszereplő, a hátukon viszik el a filmet. A film elég drámai, tele van élettel, azonban a filmnek nincs vége a szabadulás után sem.
Elgondolkoztató, mély érzelmű film, ami egy igazán ötletes és nem mindennapos történettel áll elő. Egyedi film, karakteres szereplőkkel és hiteles alakítással
Fordulatos, izgalmas, csavarokkal teli dráma, ahol a színészek nagyon is a helyükön vannak, nagyon jó a dramaturgia, és látványnak sem utolsó. Jól kombinálja az érzelmeket é az akciót, illetve a drámai elemeket.
Belegondolni is szörnyű abba a helyzetben, melyben a film két főszereplője a történet kezdetén él. De az igazi lélektani dráma azt követően teljesedik ki, hogy hőseink megszabadulnak A Szobából.
Nagyon erős dráma, ami méltán kaphatta volna meg akár a legjobb filmnek járó Oscar díjat. A színészek töltik meg igazi élettel a filmet, Brie Larson teljesen megérdemelte a kis aranyszobrot, de a kisfiút alakító színész is igazán kitett magáért. Szem nem marad szárazon!
Érdekes, hogy nem sokat hallottam erről az alkotásról és ha nem kapok meghívást erre a filmre, lehet ki is maradt volna az életemből, ami óriási veszteség lett volna. Az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Fantasztikus.
Egyedi és sajátos hangulatú és stílusú film, nagyon jó karakterekkel és kiváló dramaturgiaával , érdemes megnézni mert sok mondanivalót tartogat és nagyszerű a sztori. Nagyon szerettem! :-)