S. Darko

Hét év telt el a Donnie Darko történet óta. A családban legkisebb Samantha (Daveigh Chase) 18 éves lett, felnőtt. Úgy dönt, hogy legjobb barátnőjével, Cory-val (Briana Evigan) útra kel, és meg sem áll az Los Angeles-ig, hogy ott kezdjen új életet és táncolással foglalkozzon. Ezek azonban csupán tervek és álmok maradnak, a hosszú úton ugyanis különös dolgok történnek.

Rendező: Chris Fisher
Forgatókönyvíró: Nate Atkins, Richard Kelly
Premier: 2009.05.12.

Donnie Darko  (2001)

James Lafferty

2025.01.12 SaSa

Kár volt ebbe energiát tenni

Megpróbáltam úgy nekiállni, hogy nem a Donnie Darkóhoz viszonyítom... Nem ment. Fél órát sem bírtam ki... Leginkább azért vacak, mert ez az Elizabeth Berkley meg Ed Westwick annyira pocsékul játszanak, hogy ez akár oktatási anyag lehetne színészi pályára készülőknek. „Így ne csináld!” címmel. Ezt a filmet kár volt elkészíteni.

2015.05.15 Syracuse

Ismét egy olyan folytatás, amire az ég egy adta világon semmi szükség nem volt. Ennek ellenére kap tőlem 3 csillagot, mert a Donnie Darko ismeretének hiányában, mint önálló film, egész jó. Persze úgy a felét sem fogjátok érteni, meg az előzménye egyébként is zseniális, szóval tessék csak megnézni először azt. :D

2015.11.22 somi

Mivel egy folytatásról beszélünk, aminek a létjogosultsága 0, akár 1 pontot is kaphatna tőlem. De önmagában megállja a helyét, és bár elődjéhez nem ér fel, 3 csillagot adok neki én is.

A film a 2001-es Donnie Darko folytatása. A főszereplő Samatha (Daveigh Chase) az egyetlen szereplő, aki játszott az eredeti filmben. Sőt, még a stáb is kicserélődött időközben, leszámítva a producert, Adam Fields-et. Szerző: Bogi87

Értékelés: 6/10
(2019. 06. 21.)
A Donnie Darko olyan rajongóinak ajánlanám, akik nem kapnak dührohamot a folytatás gondolatától, és szem előtt tudják tartani, hogy annyira jó úgysem lehet, és önmagáért tudják értékelni a filmet Több