Törésvonal

San Andreas

2022.09.27 uniterra

Néztem egy darabig. Nem az én világom, ezért nem is húzom le. Nem szoktam ilyeneket nézni, és azt hiszem, jó darabig nem is fogok. Dwayne Johnson nem is igazi színész, csak egy izompacsirta. Kb. 20 perc elég is volt belőle.

2016.08.04 VFTS

Tipikus amerikai katasztrófafilm nagyon könnyen kiszámítható történettel, aminek a végére a főhős megmenti a rászorulókat. A legjobb, ami elmondható róla, hogy látványos. Popcorn film.

2015.10.24 trixxy

Szerintem jó kis pörgős katasztrófafilm, folyamatos történésekkel, kevés üresjárattal, kissé kiszámítható befejezéssel. Tetszett, hogy Rock nem tipikus "ki ha én nem" stílusú karaktert kapott, sokkal inkább volt ez most színészi munka, mint általában a "hegyomlás teste" mutogatása.

2015.06.25 Curacao86

Semmi újat nem ad, mint katasztrófafilm. Megvannak benne a szokásos karakterek és helyzetek a sztoriban szépen, sorjában elrendezve, hogy végig "izgulhassuk" a majdnem 2 órát, aminek a vége teljesen kiszámítható. Egyszer meg lehet nézni, de nem éri meg a 3d verziót, ahogy semmilyen más film sem.

2023.08.26 Ergit

Dwayne Johnson tökéletes a szerepre, számára semmi sem lehetetlen, és azt az Ő személyének el is hiszi mindenki!

2017.07.27 Adepto

Az elején nem mondom, hogy nagy bizodalmam volt benne, de a végére felpörgött a dolog és egész izgultam. Nem váltja meg a világodat, de szerintem egyszer érdemes megnézni!

2015.09.30 Ragemarci

Egy kis öniróniával lehetett volna nézhető is talán, de nem, ez komolyan gondolt minden egyes jelenetet. Borzalmasan buta, ügyetlen moslék. The Rock amúgy karakteres mint mindig Gugino és "lánya" Daddario is elég erősek, mellben.

2017.06.03 Plisetsky

Tulajdonképpen lezárása nem volt, de maga az egész, hogy túléljék a földrengést, nagyon érdekes téma volt és tökéletesen megcsinálták a poszt apokalipszis ábrázolását. Szörnyen izgalmas volt és hatalmas élményt nyújtott.

2016.02.21 Megamovie

Kalifornia lakóit egy szörnyű földrengés taszítja pánikba.Azonban a 21.század Schwarzeneggere a Szikla mindent megtesz hogy családját biztonságban tudja,ezzel helyi hősé válik miközben romba dől körülötte az amerikai idill .

2016.07.12 hejnekem

Egyszer meg lehet nézni, de ez egy nagyon kiszámítható történet, kevés izgalommal. Túl hosszú is lett szerintem, bármennyire szeretem Rock-ot, nem szeretném többször megnézni ezt a filmjét.

2016.02.10 Rayman102

A kritikát és az értékelés ellenére amiket láttam és hallottam, nekem tetszett. Nálam visszahozta azt a régi katasztrófafilm feelinget. Bár azokhoz képést talán kicsit rövidebb és ,,könnyebb" volt.

2015.06.09 Skarsh

A Törésvonalnak nagyon jót tett az, amit Dwayne 'The Rock' Johnson csinált. Akkora méretű promót nyújtott a filmnek, hogy szerintem a bevételek nagy részét csak ennek köszönheti. Egyébként a film nagyon látványos, elképesztő jelenetek vannak benne. H... Több

2015.10.26 krysn95

Már csak Rock miatt is kötelező, látványos, kicsit tucat.. A dialógok egyszerűsége mókás, de a film szállítja, amit az előzetes ígér. Popcorn mellé rendben van.

2016.01.05 Kellangy

Ez a film nagyon tetszett, izgalmas, pörgős, érzelmes. Nem a megszokott katasztrófafilm. Nyilván most is egyszemélyes hőst láthatunk, de nem unalmas, jó a sztori. Ajánlom bátran megnézésre.