Törésvonal

Törésvonal

San Andreas
trixxy

Kalifornia lakói úgy hitték, fel vannak készülve egy földrengésre. Azonban amikor San Franciscó-t egy 9-es fokozatú rengés rázza meg, elszabadul a pokol. Egy mentőhelikopter-pilóta (Dwayne Johnson) veszélyes útra indul Los Angelesből, hogy megmentse elhidegült felesége (Carla Gugino) és a romok… Több

Rendező: Brad Peyton
Premier (HU): 2015.06.04.
Carla Gugino
Dwayne Johnson

2025.02.17 Piczil Zsolt

Katasztrófális katasztrófafilmek: bronzérem

Még a legelviselhetőbb film a sorozatban, de még ez is igen-igen gyenge. Sajnos az, hogy csillivilli technika van, még nem pótolja a jó forgatókönyvet vagy a szerethető karaktereket. Érdekes, hogy Rock filmjei bemutatják, mennyire elveszett a szerethető főszereplő az ilyen giccses történetű katasztrófafilmekben.

2017.09.13 Deku

Hihetetlenül tetszett, kedveltem. Eme filmet egyszer biztos, hogy mindenkinek látnia kell mert ez eszméletlenül jó. Nem tudok mit mondani rá ezt tényleg látni kell nem olvasni. Remek.

Dwayne Jonhson állandóan morcos képét bámulva az agyam totálisan elkezdett zsiborogni.Ez az ember mit keres a képernyőn? Olyan buta fejet vág néha,hogy szinte nekem is fáj. Milliószor megfilmesített történet,na persze itt jól megszórták digitálisan,hogy szegény színészek el ne fáradjanak.Brrrr....álmomban sem jöjjön elő.

2017.04.29 indingo

Egy szokásos katasztrófafilm, átlagos és kiszámítható történettel és néhány földtani bukfenccel. A látvány eléggé élvezetessé tette a filmet.

A film összbevétele 473 990 832 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 83 580 052 forintot termelt.

A filmben feltűnik Kyle Minogue ausztrál énekesnő is. Szerző: indingo

Értékelés: 7/10
(2015. 06. 08.)
Családegyesítés
A katasztrófafilm nehéz műfaj, többször sikerül gagyira, mint izgalmasra. A Törésvonal a kevés kivételt erősíti – bár maximálisan a megszokott sablonokból építkezik, azt nagyon szórakoztatóan teszi. Több