Egész kellemes meglepetés. Egy kultikus sorozat legújabb része, amely elég jó, és ami nagyon fontos, izgalmasra sikeredett. Telis-tele jó jelenetekkel. Ami azt illeti, rendesen van benne brutalitás. Feszültségből sincs hiány. Nem gondoltam volna, hogy ennyire lefoglal. Mindenképpen érdemes megnézni. Értékelés: 10/10
Azért szeretem a Sikoly-filmeket, mert ezek még akkor is jók, ha nem igazán jók. Nálam a Sikoly 4 volt a széria leggyengébb darabja, a Sikoly 2 pedig a legjobb. Az ötödik rész is jó volt, még ha nem is került be a legjobbak közé. Hozta az elvárt fesz... Több
Üdítően jól sikerült folytatás. Azt gondolja az ember, hogy nem lehet a történetet tovább tekerni, úgy hogy az végtelenül erőltetett ne legyen, de lehet. :D. Néhány valószínűtlen jelenetet leszámítva színvonalas rendezés, szuper színészi játék, odaillő filmzenék jellemzik a filmet, abszolút pozitív csalódás volt.
Teljesen rendben van, a régi szereplők jól tudnak együttműködni az újakkal, Sidney-ék hozzák a nosztalgikus hangulatot. Jól adagolják a humort, mellette tud jó horror maradni, jól szórakoztam rajta, jöhet a folytatás.
Hozta a régi idők feelingjét, de egy picit túl hosszúnak éreztem a filmet, és néhol sok volt benne a duma. A film második fele viszont nagyon izgalmas volt... mondhatni totál sikolyos. :D A régi Sikoly-fanoknak csemege lesz.
Nem igazán láttam a régebbi Sikolyokat, talán 1 részt. Mostanit nem hagytam ki. Nem is csalódtam, rendben volt. Fordulatokkal, véres jelenetekkel. Lekötötte végig a figyelmem.
Nekem tetszett a film, bár a tipikus slasherkliséket tartalmazza (pl. majdnem halhatatlan gyilkos), és nem félelmetes, de ellenben jó dumák vannak benne, és a gyilkos kiléte fenntartja az érdeklődést. A régi szereplők jól játszottak benne, de az újak... Több
A folytatás pont úgy mutatja be a Woodsboróban történtek következményeit, ahogy arra számítottam. Rengeteg visszautalás van elrejtve a korábbi filmekkel kapcsolatban, ami természetesen elengedhetetlen ahhoz, hogy a rajongók teljesen átérezzék Woodsbo... Több
Ez egy vicc volt. Sokkal inkább volt paródia, mint horror. Kiszámítható, még jumpscare sem volt benne. Totál felesleges volt megcsinálni. De megfelelő hangulatban, haverokkal, popcornnal elmegy.
Nincs olyan, aki ne ismerné fel, hogy melyik filmből való a maszk. Megérte rá várni. Hozta a Sikoly-filmek hangulatát, jó volt újra látni a szereplőket.
Ki ne ismerné a történetet…nagyon jó lett. Volt bennünk kétely, nem is kevés a tavalyi év várva várt folytatásai után, hogy vajon ez is olyan lesz?! De kezdjük az elején. Amikor megláttam legelőször a bemutatóját, azt mondtam, hogy na ezt biztos, hogy nem fogom megnézni. Most véletlenül úgy adódott, hogy erre esett a választás és végre: nem bántuk meg! Épp annyira sikeredett "sikolyosra", mint 1996-ban az első. Mint a bemutatókból is kiderült, a 26 évvel ezelőtti szereplők közül viszont láthatjuk belőle: Sidney Prescottot (Neve Campbell), Gale Weatherst (Courteney Cox) és Dwight Rileyt (David Arquette) is, az akkori főszereplőket. Maga a történet is nagyon jól fel lett építve: van "1" gyilkos, aki beépül a társaságba, adott egy lány, akinek az igazi apja az első részből ismert Billy Loomis (Skeet Ulrich), a gyilkos. Ami érdekes, hogy az egyik régi főszereplőt megölik, mert erre nem számítottunk. És akkor megkezdődik a találgatás, ki lehet az és ki a következő?! Láthatunk benne jó pár véres jelenetet, ahogy megszokhattuk. Összeségében a látvány, a sztori nagyon jó lett, bár néha Courteney Coxtól jobban megijedünk, mint a filmtől. :P (Azonban ha az eredeti szereplők jelenlététől eltekintünk, akkor majdnem az első rész feldolgozását láthatjuk, egy picit a 21. századra formálva, de ettől függetlenül is JÓJÓJÓÓÓÓÓ a film.)
Szerintem ez egy jó feldolgozás volt és folytatás egyszerre, a zenék is meg a karakterek is rendben voltak. Viszont nem tudok elmenni amellett, hogy a filmben konkrétan egy üldözős jelenet sem volt. Nekem senki se mondja, hogy volt, mert ha volt is, az nagyon gyors és lapos volt. Azért egy Halloween 2-féle jelenetet elbírt volna a film a kórházban, ha már adott volt a helyszín. A végén lévő „miért” illett a Sikoly univerzumhoz, szóval erre nincs panasz, de nem volt sok dinamika a szereplők között (vagy kémia).