Keresés

Searching

2019.01.17 Érdeklődő

Kifejezetten jó bűnügyi film

A mozgókép az elveszett tizenéves lányt kereső édesapa történetét meséli el. Meglepő elgondolás a számítógépek világát a néző énjével szembesíteni. A legnagyobb számítógépes cégek termékén keresztül követhetjük nyomon, ahogy az édesapa - aki egyébként igen jól kezeli a különböző rendszereket - nyakába veszi a világhálót, és kutakodik, hátha olyasmire bukkan, ami közelebb viszi kislánya rejtélyének a megoldásához. Mellékesen megjegyezném, hogyha valaki figyelmesen követi az eseményeket - például, amikor apuka jelszó visszaállításon fáradozik - sok hasznos számítógépes trükkre tehet szert. Röviden összefoglalva, a történet folyamata lebilincselő, a végkifejlet zseniális. Igaz lehet, hogy azoknak, akiktől messze áll a számítógépek világa, nekik egy kicsit talán túl szakmai a megvalósítás, de mindenesetre, rég láttam ehhez fogható alkotást.

2019.02.04 Deniel

Olvasva az angol címét sejtettem, hogy nem egy klasszikus emberkeresős film lesz! Lényegesen más aspektusból mutatja be a történetét, mint a megszokott krimikben teszik azt! Nem mellesleg szép kis tükröt tart arról, hogyan élünk manapság! Fórumok, bl... Több

2019.01.09 dovetusfurdo

Érdekes témaválasztás. Mit tenne egy apuka ha a lánya eltűne? Eleje kicsit vontatott , de a végén még is meg volt a nem várt fordulat. Sokkal misztikusabb lehetett volna maga a film ha a "bűnbakot" jobban megismerhettük volna a film elején.

2018.09.24 ionlywearblack

Keresés: Csakugyan ez lenne a valóságunk?

Mai társasalmunkat annyira erősen átszőtte a közösségi média, hogy már nem szabadulhatunk a szorításából. David Kim (John Co) lányának Margotnak (Michelle La) a növekedését is a monitorról ismerhetjük meg. A család szomorú történetével családi videók... Teljes kritika

2018.08.31 Buffy

Fuh, gyerekek...elképesztően brutálisan jó ez a film. Egyszerűen annyira jól ki van tartva végig a feszültség a sztoriban, hogy én végig tudtam izgulni. Ritka manapság az ilyen. Ha nem is egy formabontó film, de mindenképpen egy figyelemreméltó alkotás, ami nagy eséllyel kultfilmmé is válhat.

2018.07.31 Gríz

Egyértelműen az év legnagyobb meglepetésfilmje a számomra. Egészen zseniális kivitelezés, lebilincselő és izgalmas sztori, engem abszolút meggyőzött. Ha valamit, ezt na hagyjátok ki ezen a hétvégén, nem fogjátok megbánni, ezt ígérhetem.

2018.09.15 piZZola

Bevallom egy kicsit féltem ettől a filmtől, de úgy már az első tíz perc után leetet tudni, hogy nem lesz itt gubanc. Imádtam minden percét és tuti, hogy még jópárszor meg fogom még nézni.

2018.07.28 Fiximan

Erős érzelmi töltettel bíró misztikus thriller a legjobbak közül, nagykon öntve néhány pazar ötlettel a megvalósítás terén. Ebből még kultfilm is lehet, én szóltam! :)

2019.02.01 Tamás Ganyecz

Tetszett. Más mint a többi. Érdekes a statikussága, külső szemlélő szemszögéből nézve. A történet is csavaros, úgyhogy szerintem kifejezetten jó film.

2019.02.10 Erdő Csaba

Izgalomból jeles!

Nagyon jól felépített, nagyon izgalmas, és meglehetősen igényesen összerakott film. A jól kitalált fordulatokról meg nem is beszélve.

2019.01.12 Yamakawa Nézhetetlen

Egyszerűen borzasztó. Nézhetetlen.

2018.12.07 jerrycomovie

Remek évzáró

A mozizást idén remek filmmel kezdtem és egy remekkel zárom. A Searching mind megvalósításban, mind történetben izgalmas darab, még akkor is, ha nem az első a sorban, amelyik ezzel az eszközzel él. A felütése egyértelműen az Up! című animációs film hatásmechanizmusát nyúlja le, hogy utána egy found footage szerű, képernyős animációs filmet nézzünk végig, amihez nem árt egy picit konyítani a gépezéshez, hogy követni tudjuk a láncreakciót...

Kutya

Éppen most néztem meg, még mindig a film hatása alatt vagyok. Ritka hamar elment az idő, mert nagyon lekötött. Facebook, hát igen, ne legyen ennyi ismerősöd!

2018.12.11 zentzen

Utóbbi pár évben nem volt olyan kiváló film, mint ami után rögtön vágyakoztam volna egy újra nézésre, mint a Searching! Aki már megcsömörlött a Marvel filmek tömkelegétől, annak kifejezetten felüdülés lesz ez a fordulatos, zseniálisan felépíttet történet kibontakozása. :D 10/9