Direkt terápia

Shrinking

2025.01.02 Félix10

Kiváló

Zseniális humorral és fantasztikus színészekkel egy végig lebilincselő sorozat. Kötelező, ha ordítva nevetnél.

2023.05.15 dandelion1983

Teljesen mást vártam ettől a sorozattól, mint amit kaptam. Van egy olyan alapvető bája, ami miatt megbocsátottam neki, hogy nem elég vicces, hogy nincsenek benne nagy történések, hogy néha elég közönséges. A szereplőket nagyon eltalálták, mindenki ös... Több

2023.05.14 Takszi

Igazi feelgood sorozat mindennapi problémákkal rendelkező, szerethető karakterekről, ami jó nagy adag szarkasztikus humorral oldja a drámát, és mondja ki az igazságot. Nem tökéletes, mert az írók időnként olcsó húzásokkal operálnak, és a humor is néh... Több

2024.10.23 Mz/X

Zseniális párbeszédek

Ez a sorozat valami frenetikus. A kémia minden karakter közt tökéletes, a képernyő sistereg a humoros, és többnyire nagyon is ülő párbeszédektől, Harrison Ford fantasztikus a grumpy nagy öreg szaktekintély szerepében, és mindennek a tetejébe szakmai szempontból is többnyire hiteles, illetve nagyon is valóságos módon mutatja be a gyász- és a traumafeldolgozás lehetséges fázisait, forgatókönyveit.

2023.04.29 Török389133

Az értékelések alapján sokkal többet vártam tőle, elég unalmas volt.

2024.10.18 turjild

A témája kb. ugyanaz, mint a Provokátor című orosz sorozat, ami ezerszer szórakoztatóbb és izgalmasabb, mint ez. Bár csak egy részt láttam, de nekem ez unalmas és üres volt. Sajnáltam.

2024.10.29 László391745

odab*sz

Ez a sorozat egyszerűen fenomenális, srácok! A karakterek közti kémia olyan szintű, mint egy jól megkomponált hip-hop track, és a képernyő szinte izzik a savage punchline-októl és a killer dialógusoktól. Harrison Ford totál leforrázza a grumpy, nagy öreg szaktekintély szerepében, és ami a legklasszabb, hogy szakmai szempontból is max. hitelesen prezentálja a gyász és a trauma feldolgozásának komplex pszichológiai fázisait. Az egész vibe abszolút felfoghatatlan, ahogy a cselekmény twists and turns annyira pofon vágnak, hogy a nézők szinte levegőt sem kapnak. Minden epizód tele van crazy plot twistekkel, amik nemcsak entertaintálnak, hanem elgondolkodtatnak is. A rendezés meg a cinematográfia, na az már valami gnarly, ami tényleg belemerít a történet univerzumba. Az érzelmi mélység, amit a karakterek megélnek, igazi game changer, mert nemcsak szórakoztat, hanem rávilágít a valós kapcsolatokra és a raw érzésekre is. A dialógusok pörögnek, mint a legjobb rap szám, néha kifejezetten szarkasztikusak, ami megadja az egésznek az extra flairt. A mellékszereplők is totál hitelesek, így az egész ensemble tényleg életre kel a képernyőn. Az apró részletek, amiket a forgatókönyvírók beleszőttek, igazi game changerekké válnak, és egy olyan élményt nyújtanak, amit nemcsak binge-watch-olni, hanem átélni is lehet. Szóval, ha egyszer beleugrasz, garantált, hogy nem tudod majd megállítani, mert a sztori csak úgy pörög, mint a legjobb szórakoztatóipari produkció!

2023.01.27 romcul

Jó színeszek, jó humor, kicsit döcögősen indult, de remélem javulni fog a minőség, nagyon szorítok neki.