Nagyon látványos film, remek stílusa van. A történetmesélés is egyedi, Mickey Rourke szála tetszett a legjobban. Nagyon jó képregényfilm, a második rész egy kicsivel gyengébb lett.
Nagyon bejött a film. A történeti megoldások is jók voltak, olyan amire felkapja az ember a fejét. Aki egyszer látta nem felejti el.
Nagyon jó film ,nekem nagyon tetszett. Nem ismerem a képregényt amiből forgatták. A képi világa egyedi, a szinek hiánya az elején egy picit zavart, de mindenképp jót tett neki. Számomra többszörnézős!
A történetek egy erős közepesre sikeredtek, szerencsére nem fojt folyamatosan a vér. Milyen egyszerű jó látványt csinálni, csak egy jó ötlet kell hozzá.
Engem a látvány jobban lekötött, mint maga a történet. Ha az utóbbi erősebb lett volna, egész jó film lehetett volna.
Nem szeretném túlzottan fényezni a filmet, de azt hiszem, mégis így fogok tenni. Szerintem hasonló témában nincs nála jobb. Mindenkinek ajánlom. Elgondolkodtató, többször nézhető film. Izgalmas, nagyszerű színészi alakítás.
Az egyik kedvenc filmem volt a maga idejében, azóta már sikerült felülmúlni, de attól ez még megmarad jellegzetes alkotásnak. A dialógusok idézhetőek, a karakterek feledhetetlenek, nagyon jól összerakott film. A folytatását azóta sem láttam, valahogy nem tetszettek a karakterek.
Nagyon szép és egyedi látványvilágú képregény-adaptáció. Tökéletes hangulatot teremt és a különböző történetszálak jól kiegészítik egymást. Számomra maguk a sztorik is sikeresek voltak és a színészi játék is tetszett a legtöbb esetben. Szerintem igazán egyedi film, mindenképp érdemes megnézni.
Nagy újdonság volt annak idején, s nagyon tetszett a képi világ, a sok fekete-fehér + színes bevágások, a képregény animáció, vagy minek is hívják, szóval nagyot ütött nálam. Egyszerre érdekes, brutális volt.
Klassz film, jócskán megelőzte a manapság annyira dübörgő képregényfilmek idejét. Nagyszerű casting volt benne, tényleg mindenki azt a szerepet kapta, ami a leginkább illett rá, és természetesen a vizuális megvalósítás is pazar.
Irgalmatlanul nagy film. Elképesztően jól megírt történet ami végig feszült nem laposodik. Erőteljes színészi alakítások főleg Marv karaktere, de mindegyik színész hozza a tőle elvárható szintet. Engem lenyűgözött csak ajánlani tudom.