Ez már csúcs. Nagyon kellemes kis film, a látványvilága irtó szép és lélegzetelállító. Szerintem bőven szuper filmet kreáltak elénk a készítők. Javasolni tudom a stílus kedvelőinek.
Az egyik legjobb film a kategóriában. Nagyon karakteresek a szereplők, főleg Marv alakítása. Végig pörgős, cselekményekben dús film igazi thrilleres jelenetekben gazdag, végig feszültséget fenntartó film.
Nagyon erdekes filmet kaptunk. Es engem nagyon megfogott az effektezes. Valami isntenien vannak a szinek elrendezve. Jo film. Jobb mint a 2. resz
Sötét, kegyetlen, bizarr, beteges... Tényleg ezek a legjobb szavak a filmre, mégis lebilincselő. Szépen futnak össze a szálak a végén. Aki el tudja kapni a hangulatot, annak tetszeni fog, aki nem, az végig sem tudja nézni! Egyszerűen ilyen film...
Nagyon érdekes stílusú filmet kaptunk. Persze nem is meglepő hisz képregény adaptációról lévén szó ez el is várható. Kiválóan érződik a város romlottsága és hangulata.
Egy sötét hangulatú, érdekes akció filmre számítottam, de ehelyett egy unalmas rossz látványvilágú filmet láttam. A feszültség keltés unalmas és felesleges volt. Nagy csalódás nem tudom senkinek sem ajánlani.
Fantasztikus,Csodálatos,Véres, ezek jutnak róla eszembe. A legjobb film amit képregényből vittek át.
Remek szereposztás, kiváló alapanyag, rendkívül erős látványvilág és atmoszféra, minden, ami egy neo-noire-hoz szükséges. Rodriguez, Miller és Tarantino összetéveszthetetlen alkotása minden idők egyik legjobb képregény adaptációja, ehhez pedig nem sok kétség férhet.
Képi világa, hangulata nagyon bejött. A színészek is nagyon benne, eleve szeretem őket is itt is szuperek. Mickey Rourke-kal az élen, imádom ezt a szörnyeteget! Élvezhető film. Érdemes megnézni. Nekem a második része is tetszett.
A hétvégén megnéztem megint, immáron negyedszerre. Bár a szövegek már nem ütöttek akkorát, hiszen lassan betéve tudom őket, a film látványvilága,az ismét rabul ejtett. Korszakalkotó, tökéletes mestermű ez, minden egyes perce maga az audiovizuális gyönyör :)