Kong: Koponya-sziget

Kong: Skull Island

2024.06.21 Jerico

Szörnyekkel felturbózott Kong-sztori

Erős látványvilággal készítették el a Kong: Koponya-sziget című kaland-akció orgiát, melyet aztán felturbóztak különleges szörnyekkel is. Ezek teszik különlegessé a végeredményt, illetve a három sztár: Tom Hiddleston, Brie Larson és Samel L. Jackson. Utóbbi alakítja a gonoszt, a bekattant durrbele katonát, aki ki akarja nyírni Kongot, noha nem ő a szigeten a legkártékonyabb lény. A szörnyek szerintem jó lettek, és tényleg nem dínók, mert ilyen őslényekről senki nem tud. Nálam a film üde színfoltja John C. Reilly karaktere, aki egy szigeten ragadt második világháborús pilóta. Tetszett Brie Larson alakítása is, bár hozzá kell tegyem, a felhájpolt színésznők közé tartozik. A film végig izgalmas, tetszetős Jordan Vogt-Roberts rendezése, és a zárás is igényes. Összességében az ember elvan ezzel a filmmel, mely ha nem is az évszázad látványprodukciója, egy erős négy csillagos alkotás. Most láttam másodszor, és noha nyilván tudtam, mi következik, élvezetesnek találtam. Ez a legjobb cégér egy filmnek: az újranézés.

2017.05.18 Szilonka

A látvánnyal nem volt semmi baj és talán az vitte a hátán a filmet. Történetben egységes sztori és végre egy film, ahol kihagyták a szerelmi szálat.

2019.05.31 Ms. Akárki

Tom Hiddleston és Brie Larson főszereplése miatt néztem meg végül ezt a filmet annó IMAX-ben és nem csalódtam. 3D-ben nagyon ütős és monumentális alkotás. Egyedül némelyik csatajelenet volt nagyon gagyin kivitelezve, de ettől eltekintve szórakoztató egész estés alkotás számomra.

2022.04.08 elekm90

Kevés műfaj áll távolabb tőlem, mint a megaszörnyek összecsapására bazírozó látványfilmek, de azt kell, hogy mondjam, hogy a készítők nagyjából kihozták belőle a maximumot. Nyilván nem a történet az erőssége, kicsit zsúfoltnak is éreztem. Túl sok kar... Több

2024.02.27 Jager

Nagyon látványos

Iszonyúan látványos, nagyon pörgős és igazán izgalmas a Kong: Koponya-sziget. Nekem bejött, hogy a szörny-dínókat is beletették, mert feldobják a filmet. A kivitelezésük is jó, valahogy hihetőnek tűnnek, és baromi félelmetesek. Akad poén is, de alapvetően az izgalom uralja az egész filmet. A szereplőgárdát illetően sem lehet okunk panaszra: van bombázó fiatal nő, jóképű kalandor hapsi, őrült katona és habókos öregúr is. A végeredmény igazán szórakoztató. Értékelés négy csillag. Minden korosztálynak kikapcsolódás.

2018.03.26 Ogre

Nagyon látványos, de sztorijában gyenge film. Leköti az embert, de túlságosan nem vágyik arra, hogy újranézze miután látta, mert hiányzik belőle valami. Talán egy -egy karizmatikus figura, valami fordulat, meglepetés esetleg rafinéria. Szimplán jó kis kalandfilm.

2022.04.23 drg0602

Teli látványos, izgalmas jelenetekkel. Egyik legjobb Kong-film, amit láttam. Hatalmas állatokkal teli, izgalmas jelentekkel elkészített látvány-orgia. A helikopteres jelenet egyszerűen lenyűgöző! Az ott elénk táruló jelenetek elképesztően jól vannak ... Több

2021.07.31 BoBamburg

Az újrázott szörnyfilmek közül nekem ez jött be eddig a legjobban. Oké, a párbeszédek nem túl erősek, de a színészek jók, a történet kalandos, és a látvány is nagyon ott van, így végig le tud kötni a film.

2017.10.20 Bazzzsi

Én bírtam a filmet bár egy kicsit olyan mixnek éreztem. A története picit gyenge, meg a kapitány bosszúvágya sem túl indokolt, de a látványt tudtam értékelni. Az óriási bivalyok, meg a gyíkszerű lények.

2018.04.16 TomÁcs

Kalandfilmek teljesen megteszi. A látvány bejött ezzel a giga gorillával. A történetben sem voltak nagy bakik. A sziget is látványra egész jó volt, bár a csattanó elmaradt.

2022.04.18 stevepisti

Hatalmas látvány, hatalmas szörnyekkel. Aki szereti Kong történetét, annak ezt is érdemes megnézni, nagyon jól ki van dolgozva a lény és a világa is, ahol él.

2017.07.23 Lonka

Azt hozta a film, amit elvártunk tőle. A története korrekt volt és a látvány az óriási majommal, a csontevő lények az óriási állatokat jól megcsinálták, nem éreztem a CGI-t.

2020.10.20 jfruzsi97

Nagyon tetszett egyik legjobb remake, látványos, jó szereplőkkel. Szerintem a történettel nem volt probléma, mivel élvezhető volt, lekötött.

2017.06.26 rainman

Semmi olyat nem láttam, ami nem szerepelt már korábban milliónyi filmben! Mind a sztori, mind a dialógusok, mind a jelenetek… volt egy „ezt már láttam” érzésem. De valamiért mégis működik a film. De legalábbis szórakoztató! Ez pedig manapság már hata... Több