Rólam

Filmekkel foglalkozom néhány film-őrült társammal a filmekroviden.blog.hu és a 5lista.blog.hu oldalakon, meg persze személyes blogomon: jerico.blog.hu. Amit rólam tudni érdemes: egy elmélkedő, grafomán bölcsész és monasztikus eremita vagyok egy csendes forradalmár lelkületével. Email címem: [email protected] Elérhető vagyok még itt is: doktorhorvath.hu

A Jerico nevet azért választottam, mert az egyik filmes karakterem is ezt a nevet viseli, plusz a történelem iránti szeretetemet is kifejezi, mert Jerico a Föld legősibb ma is lakott városa (mondhatni maga a történelem).

Kép

Vélemények (151)

2024. 03. 28.
Egy jó hangulatú klasszikus, remek bunyókkal
Filmklasszikus ma már és sok bírálat tárgya, de akkoriban rengetegen szerettük az Országúti diszkót. Patrick Swayze igazi sztárnak számított a 80-as években. A film bunyó... több»
2024. 03. 24.
Közepesnél jobb, lelkesítő, látványban nem rossz
Bevallom nagyon utálom, amikor megmondják nekem, hogy miről mit gondoljak és mi kell hogy elnyerje a tetszésem, mit kell kórusban fújjolnom vagy elítélnem. Ilyenkor egyéb... több»
2024. 03. 18.
Nem éppen egy hihető történet
Súlyos bűnöket elkövető raboknál a rehab kezelés úgy folyik, hogy elveszik emlékeiket, majd bealtatják őket, és az agyukban, mint valami mátrix, elindítanak egy programot... több»
2024. 03. 05.
Sajátos látványvilág 166 percben
A Dűne egy olyan franchise, mely egy komplett egyedi világba repít el bennünket, ahol minden ki van találva, ahol mindennek oka és következménye van, és ahol a dolgok mon... több»

69 A gép  (2023)

2024. 02. 28.
Élvezhető akció-kalandok
Butler mindig afféle legyőzhetetlen terminátor-macsó a filmjeiben, aki az igazság bajnoka, és akinek egy haja szála sem görbül, miközben százakat küld a másvilágra. Ezútt... több»
A maflás (2012)