Guy Ritchie 2008-ban visszatért, A Ravasz,az Agy és két füstölgő puskacső, illetve a Blöff által kitaposott útra. Ugyan a Blöffhöz nem ér fel, de A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsövet megközelíti. A sztori szerint a bérgyilkosok tiszteletlene... Teljes kritika
Akinek bejött a Blöff vagy A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső, annak ez is be fog jönni. Nagyon hasonlít hozzájuk, bár nincs annyira eredeti, viszont a sztorija emészthetőbb, követhetőbb, mint az elődeinek. Jók a poénjai és a zenéi is telita... Több
Hááát ez a Guy Richie film nem jött át neekm úgy mint a "Revolver" c. filmje vagy az "U.N.C.L.E. embere". A szerplő gárda jó, meg igényes film, de elég siralmasan egysíkú, vontatott filmre sikerült, van egy két jelenet amit leehet élvezni, de összess... Több
A színészek nem voltak szerintem itt a toppon ez erősen érezhető ez pedig lehúzza a hangulatot. Nekem legalábbis nem tetszik, hogy ennyire elcsépelt és uncsi a történet. Ráadásul a párbeszédek is elég sete suták helyenként.
A klasszikus Guy Ritchie-féle noirok szintjét nem hozza, ahhoz nem elég csavart, de így is elég ütős, pörgős és azért van benne némi ravaszság és a noir-elemek is megmaradtak benne.
Igazán nagyon pörgős, Izgalmakkal teli akciófilm. A végéig lehet izgulni, hogy vajon mi is lesz a következő jelenetben.Elejétől a végéig egy igazán pörgős akciófilmet láthatunk,amit többször érdemes megnézni.
Guy Ritchie egyik legnagyobb filmje, bár egy két leülés tapasztalható a filmben, de 1-2 jelenete könnyen elfeledteti a nézővel. KÖTELEZŐ!!
Nem értem miért van ennyire lehúzva a film mikor igazából semmi baj nem volt vele. Jó színészi gárda és igazán kedvelhető karakterek voltak benne, azon kívül az effektek tökéletesek voltak. Ami nem mellékes, hogy tökéletesen lekötött.
Jó humorú és pörgős akciófilm ami néhány jelenettől eltekintve cselekményes es izgalmas nem hagy unatkozni. Tetszik hogy vannak benne fordulatok es van hogy kell figyelni hogy követni lehessen az eseményeket.
Hát nem rossz, nem rossz, de hiányolom belőle a Blöff frissességét, mert hiába menő az egész úgy ahogy van, de már közel sem olyan eredeti. Kicsit mintha ki akart volna törni a keretekből Guy Richie, miközben meg megtartotta volna a bevált receptet. A kettő együtt nem működik.
Guy Ritchie visszatért ahhoz a műfajhoz, ami igazán megy neki, és egy minden percében cool mozit rakott össze, melyben az összes korábbi karaktere feltűnik valamilyen formában. Ez már egy nagyon letisztult mozi, persze valakit ez zavarhat, de nekem meg épp ezért jött be. Tudta mit akart, és tudta, hogyan akarja elérni.