Ilyen különleges szereposztásban ilyen vérszegény filmet csinálni. Az eleje még tetszett, de vége elég zavarosra sikeredett.
Annyira semmilyen, hogy az már fáj. A története rém gyenge és érdektelen. A színészek az egyik kedvenceim, de így is csak 2 pont.
A története igazi romantikus dráma. A hangulata engem beszippantott, de a történet kevésbé. Így közepes.
Eléggé darabos a film története. Hamar összejön a párocska, majd szétválik és elmarad az újbóli egymásra találás.
Kellemes hangulatot tudott teremteni a film. Átjött a két főszereplő közti kémia. A végét picit sajnálom, olyan semmilyen.
Két ekkora tehetséget epazarolni egy ilyen gyatrán megírt forgatókönyvű és megrendezett filmre szabályosan bűn. Magamat nem is, de McAvoyt és Vikandert sajnálom ezért a filmért. Felejtsük ezt el gyorsan, ha pedig még nem láttad, kerüld el messziről.
Volt szerencsém a regényhez, és ahhoz képest ez a film számomra hatalmas csalódás. Halál unalmas adaptáció lett, annyira nem volt koncepció mögötte, hogy az már fájdalmas. Okés, végig lehet ülni, de nem igazán tudom, kinek is ajánlhatnám...
Unalmas és érdektelen sztori két nagy színésszel, szép fényképezéssel.... Erre most mit lehet mondani? Legfeljebb is csak közepes, de akkor már tényleg csak a főszereplők iránti tiszteletből.