Kíváncsian ültem neki George Clooney filmjének, de az első képkockák a Truman Showt juttatták eszembe. Aztán Julianne Moore 2 szerepben? Mi lesz ebből, gondoltam, de elég keszekuszán bontakozott ki a történet, de vártam. Sajnos azt kell mondjam, hogy... Több
Nekem nagyon tetszett a film. Az elején ez a mézes-mázas közösség bemutatása is egyben volt túlzás, humoros, de elítélendő is. A története is különlegses és nagyon kedveltem ezt a 60-as évek körüli amerikát.
Alapvetően nem rossz film, de volt végig valami hiányérzetem az egésszel kapcsolatba, lehetett volna kicsit erősebb is. De amúgy egy ötletes és jópofa hangulatú film.
Én azt kaptam amit vártam. A stílusa ezzel a 60-70-es évek amerikájával ötletes volt. A története lassan csordogált, de a végére egész kerek lett. Van olyan színész(nő) akiből még nem csináltak ikreket?
Érdekes volt a film elején a két Julianne Moore. Történetben én teljesen mást vártam, de így se volt rossz. Az apa-fiú kapcsolatba mélyebben is bele mehettek volna, hogy miért lett ilyen az apa viszonya a fiához.
Sok valós, hétköznapi problémát mutat be burkolt köntösben. Az alapsztorija is élvezetes és izgalmas.
Nagyon tetszett. A kirakatélet nagyszerű példája, és ahogy összeomlik. A rasszizmus a szomszédságban már a film elején elég fura hangulatot árasztott, ami a fő story-ban is megjelenik idővel. Szerettem a film hangulatát, mintha önmagát parodizálta vo... Több
Szerintem nagyon rendben volt a film. A stílusa fogott meg leginkább. A története is egész izgalmas.
Sajnos csak egyszer nézős lett. Azt hittem az első képek alapján, hogy egy nagyon jó thrillert fogok látni. Hát ez nem így lett, mert az idilli környezet nem lett rossz, sőt a kitalált város egészen tetszetős, bár néha "kicsinek" érződik. A karaktere... Több
Először nem tudja a nézős, hogy sírjon vagy nevessen. Véres egy film, de nem véresen komoly. Matt Damonnak remekül állt a szerep.
Egy nagyon kompakt kis film. Mást lát az ember, mint ami valójában történik. Matt Damon karaktere nagyon furcsa, nehéz őt és a tetteit megérteni.