Az évekkel ezelőtt eltűnt Superman (Brandon Routh) vége visszatér a Földre. Érkezését azonban nem fogadja kitörő öröm, hisz a távozása óta eltelt időszakban sokan arra jutottak, hogy a világnak nincs szüksége a segítségére. Azonban a bűnözőzseni, Lex Luthor (Kevin Spacey) ördögi tervet forral… Több

Filmgyűjtemény

63 Superman visszatér (2006)
Eléggé gyengére sikeredett, pedig az előzetes alapján és persze az alapanyag miatt is sokat vártam volna a filmtől. Egyedül a színészi teljesítmény és a speciális effektek kidolgozottsága miatt érdemes végigülni.
Singer az X-men-ek sikerei után, egy igen gyenge "rebootot" hozott össze. Csak is a jól kidolgozott effektek miatt kap két csillagot.
A DC már 2006-ban is értette a dolgát. Fogtak egy tehetséges filmest, aki valamiért az ő kezük alatt egy nagy rakás trágyát tudott csak összehozni. Ráadásul olyan színészek asszisztálásával mint Kevin Spacey vagy Marlon Brando.
Egy interjúból kiderült, hogy Kal Penn eredetileg sokkal nagyobb szerepet töltött volna be. A karaktere egy szégyenteljes Daily Planet tudósító volt, akit Lex Luthor megvesztegetett, hogy téves bizonyítékokat állítson Krypton lehetséges túléléséről, ily módon ösztönözve Supermant a Föld elhagyására, hogy megkeresse szülőbolygóját.