A bemutató alapján nagyon vártam a filmet és szerencsére csalódnom se kellett benne. Egy nagyon vagány nagyon jól összerakott filmet kaptam, ami tele volt sok jól megkomponált zenével és humorral. Szórakoztató és aranyos szereplőkkel volt tele. Imádtam. :)
Szerintem a Susi és Tekergő kapcsán először mindenkinek az a jelenet jut eszébe, mikor a két kutyus spagettit eszik és találkozik a szájuk, összecuppanak. Talán ez a legemlékezetesebb része a filmnek. Nagyon bájos történet.
Nagyon aranyos, édes szereplőkkel teli igazi szívhezszóló mese. A történet megható. Gyerekként nagyon tetszett és beleéltem magam az eseményekbe, elragadó történet!
Nemrossz mese de ez még túlságosan a régi kor igényeihez igazodik. Ma már nem számítana klasszikusnak, sőt még talán nem is lett volna ilyen híres. Csak az aranyosságra alapoz és nincs semmilyen mondanivalója a szereteten kívül.
Könyvben ismertem meg először a mesét. Igazi szívszorító, magával ragadó mese, ami filmben is nagy élmény volt gyerekkoromoban. Aranyosak a szereplők, jó történet.
Ez egy remek animációs film! Emlékezetes karakterekkel, gyönyörű animációval és zenével. Néhány képátmenetet nagyon emlékezetesnek és kreatívnak találtam! Ha bele kéne kötnöm valamibe az a történet lenne! Néhány apró részlet zavaró volt a sztori alak... Több