Fordulatos, és a főszereplő életét bemutatja a kezdetektől. Nekem az elején vegyes sorozatnak tűnt a karakterek miatt (picit a hibrid gyerekek ábrázolása nagyon gyerekbarát). A történet miatt úgy gondolom, hogy a felnőtteket is megfogja. A fent említett karakterábrázolás miatt, illetve az igazi véres erőszak hiányában, ami egy ilyen típusú sorozatnál előtérben szokott lenni helyezve, tudom ajánlani az egész család számára.
Van üzenete. Van története. Szórakoztató, elgondolkodtató. Bevallom, nem igazán fogott meg sem a cím, sem az előzetes. Aztán rávettem magam, hogy megnézzem és jó döntés volt. Néha azért a Netflixnek is sikerül értéket teremtenie. Mindképp érdemes a figyelemre. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Nálunk ez telitalálat volt. A Vezércsel óta a Netflix legjobb sorozata, ami egyszerre elgondolkodtató, szórakoztató, drámai és pazar látványvilágú. Egyszerűen érződik rajta, hogy rengeteg munkát fektettek bele, egy-egy karakter, színészi játék üt csa... Több
Szó szerint fantasztikus utazásban lehet részünk Az agancsos fiút megtekintve. Picit tartottam tőle, mert nem ismerem a képregényt (melynek adaptációja a sorozat), így nem tudtam, mennyire fog lekötni egy félig szarvas kisfiú története... Teljes kritika
Kiváló. A Netflix egyik gyöngyszeme. Kíváncsi leszek nagyon a 2. évadra, hogy hogyan alakul szegény Ágas sorsa. Egyben lehangoló és felvidító is ez a film, ahogy a hibrid gyerekek szemével látjuk a történteket.
A sorozat a járvány kitörésének pillanatában, egy erős felütéssel kezd, ami kellően be is szippantja a nézőt, akit aztán a végéig el sem ereszt. Remek színészek, jól megírt karakterek, szépen felépített történet és az olykor némi humort sem nélkülöző párbeszédek, könnyen megszerettetik a nézővel ezt a remek szériát. Az egyes részek újabb és újabb karaktereket vezetnek be, okosan felépítve azokat, és egyre több információt osztanak meg velünk a készítők, az összeomlás utáni világról. A sorozat egyik legnagyobb erénye, hogy mindvégig életigenlő és reménykeltő tud maradni. A széria másik fontos alapgondolata az emberség és a túlélés témája körül mozog. A sorozat azonban nemcsak a gondolatiság terén remekel: nagyszerű képekkel mesél, remek a narráció és alkalmanként még akciójeleneteket is bedob. A széria így a legjobb úton halad, hogy az egyik legszebb és legszerethetőbb fantasy sorozat váljék belőle.
Hasonló sorozatok
Helyes sorozat volt, bár nem pont ilyenre számítottam. A történet jól indult, sok megválaszolandó kérdés maradt még.
Én egyáltalán nem voltam ettől elájulva. Érdekes a világ, aranyos a fiú, de nagyon el van nyújtva és sokszor nagyon unalmas.
Nagyon tetszett. Megható egy sorozat. Voltak benne izgalmas részek, látványosak. Érdekes koncepció. Várom a következő évadot.
Jól indult a sorozat, az eleje tetszett. Utána kicsit kiszámítható volt, és volt benne pár erőszakos jelenet.
Vannak olyan sorozatok, amiket életedben legalább egyszer kell hogy láss. Ez a sorozat pont ilyen. Leginkább az összetartozás, a család mikéntjét vizualizálja, és a földön már lassan kihaló remény fogalmával foglalkozik. A sorozat egyben egy utazás is, ami egy kreatív ötlet alapján olyan karaktereket mutat be, akik a legfontosabb jó emberi tulajdonságokkal rendelkeznek: A reménnyel, a családba vágyással, az emberséggel, az ösztönös cselekvéssel. A színészek mind a legjobb formájukat hozzák, az első évad végén lévő mondat pedig nem hiába lett ennek a véleménynek a címe. Ezt a sorozatot életedben egyszer látnod kell. Alapmű.