Szörny Rt.

Monsters, Inc.

2019.09.30 ZeroHero

Nagyon kedves mese arrol, hogy nem minden az, aminek latszik es nem minden olyan, amilyennek gondoljuk. Mindemellett vicces, kedves es szorakoztato... Kicsiknek azert ajanlott, h ravezessuk oket, h nem kell mindentol felni ami felelmetes, nagyobbaknak pedig azert, kivalo szorakozas 90 percre szuperhosok, fegyverek es katasztrofak nelkul.

2022.10.26 Klauka89

Hatalmas klasszikus, amit gyerekkoromban láttam moziban tesómmal, és azóta most néztem először újra. És annyira jó volt újra latni. Még mindig zseniális. Tökéletes. Vicces. Szívet melengető.

2017.10.14 Lamboh

Hú, régen nagyon elszomorított ez a mese. Sokat nevettem rajta, mert nagyon vicces, és aranyos, de nekem a végén az ajtó bedarálás és a búcsúzkodás jobban betett. Annak ellenére is, hogy aztán elvileg happy end lett a vége. Azon animációs filmekhez sorolom, amiket nem érdemes kihagyni.

2019.05.28 MP170506

Nagyszerű kis mese. Aranyos, jól összerakott figurák. Cuki történet, aminek még mondanivalója is van. Nagyon jó a humora, kicsiknek és nagyoknak egyaránt kikapcsolódás.

2020.11.11 elekm90

Mai napig az egyik kedvenc Pixar-mesém, még abszolút a könnyed kategóriából (nem feszeget olyan komoly témákat, mint pl. a szintén remek WALL-E). Szerethető karakterek, ötletes történet és mind felnőttek, mind gyerekek számára befogadható humor.

2016.03.13 citizenfour99

Egyik kedvenc animációs mesém. Nagyon király és kreatív meg szép látványvilág, jópofa karakterek, bárkinek ajánlom felnőttnek is egyaránt.

2016.09.20 puffancshercegnő

Ez egy tényleg egyedi mese, újszerű történettel, kedves karakterekkel és izgalmas cselekménnyel. El is gondolkodtatja az embert, mert van mögöttes értelme a filmnek, amit lehet, hogy a gyerekek nem értened meg, sőt biztos, de ha felnőtt fejjel újra m... Több

Harmadik Shrek
Vili, a veréb
1989
Hol nézheted: Filmio

2017.10.20 Bazzzsi

Hát nem a legszebb mese,a mit valaha láttam. A figurák lehet, hogy bájosak, de elég csúnyácskák értem én, hogy szörnyek, na de akkor is. A története kedvelhető.

2016.08.29 Szivárvány1

Zseniális 90-es évekbeli animációs film. Bár szeritem ez a mese inkább felnőtteknek készült és nekik is ildomos csak nézni. Egy kisgyermeknek ennyi szörnyike lehet ijesztő lenne. Aranyos a történet és izgalmas. A zene is nagyon jó. Összességében mindig jó újranézni.

2018.04.26 TomÁcs

Picit olyan gyerekbutító mese, de ezen már meg sem lepődök. A története ettől még kedvelhető, de csak bizonyos korosztály számára. A kislány aranyos benne.

2018.11.30 VvV

EGy városi legendából indul ki a történet. A szereplők helyesek és humorosak.

2023.03.09 Informer2

A Szörny Rt. egy fantasztikus animációs film, amely 2001-ben került bemutatásra. A film az emberi érzelmek és az elfogadás témáját járja körül, egy olyan világban, ahol szörnyek és emberek élnek egymás mellett. A film főszereplője, Sulley egy nagy, ... Több

2017.07.29 Lonka

Nagyon bírtam a történetét, még felnőtt fejjel is helyes és humoros kis történet volt. Fura egy mesénél, hogy az első rész időben később van mint a második rész. Nem is tudom milyen meséhez csináltak még előzményrészt.

2015.06.08 Dodi

A mai napig az egyik kedvenc animációs filmem. A történet szórakoztató, humoros és van tanulsága, a karakterek nagyon aranyosak. És tetszik, hogy nem sablonos film!