Nea ez az a film a két szuper színésztől,ami annyira nem lett kedvenc.Nem rossz,de inkább más filmjeikre tenném le a voksomat.Nálam erős közepes,persze hozzájuk mérten.
A filmből a legemlékezetesebb a zenéje. Egyet sajnálok, hogy több lövés dördül el, mint amennyi pofont kiosztanak benne, ami a páros névjegye.
Eszméletlen lett ez a film, már az első pár percben kikapcsolt és szórakoztatott. Ennél többet nem is vártam tőle de ezt viszont nagyon jó szinten tartotta. Érdemes megnézni és rápazarolni egy kis időt.
Az elejétől kezdve leköti az ember figyelmét, jó helyen poénos mindig, illetve akcióból sincs hiány természetesen a szereplőpáros filmjeitől megszokott módon.
Bár a Bűnvadászokban kicsit másképp kerültek zsaru bőrbe, de ott valahogy nekem jobban tetszett ez a felállás. Ezt a filmet is szeretem, de az nekem kicsit jobban tetszik, mind sztoriban, mind poénokban.
Ez a film már nem az a régi megszokott Bud Spencer-Terence Hill vígjáték, egészen más a stílusa. De az a film is nagyon színvonalas és vicces, szórakoztató.