Érdekességek

The Boogens

The Boogens
Cikkek

Maga Stephen King is méltatta a filmet a The Twilight Zone Magazinban.Szerző: Interfectorem Sabnock

Brett Gallman az Oh, the Horror! website oldalról viszont nagyon pozitív kritikát adott a filmnek, arra térve ki, hogy egy nem nyálas és fröcsögős mozi, hanem egy izgalmas és pörgős film, jó színészi játékkal.Szerző: Interfectorem Sabnock

A TV Guide öt csillagból csak egyet adott a filmre, arra hivatkozva, hogy összefüggéstelen a története.Szerző: Interfectorem Sabnock

2024 januárjában viszont a Kino Lorber kiadó 4K Blu-ray kiadásban adta ki először a világon az Egyesült Államokban.Szerző: Interfectorem Sabnock

2012. augusztus 7-én a vágatlan verziót az Olive Films adta ki DVD-n és Blu-rayen egyszerre.Szerző: Interfectorem Sabnock

A filmet VHS-en a Republic Pictures adta ki 1997-ben.Szerző: Interfectorem Sabnock

A Boogens című filmet 1981. szeptember 25-én vetítették az amerikai mozikban, a Jensen Farley Pictures kiadó forgalmazásában.Szerző: Interfectorem Sabnock

A felvételeket 1981 januárjában kezdték meg, és öt hétig tartottak.Szerző: Kóborló

A film egyik forgatókönyvírója, Jim Kouf, a Bob Hunt álnevet használta a stáblistán.Szerző: Kóborló

A filmbéli Trisht alakító Rebecca Balding színésznő ennek a filmnek a forgatása során ismerte meg a leendő férjét, aki a rendező, James L. Conway volt.Szerző: Kóborló

A filmbéli kutyás jelenetek felvételéhez két kutyát használtak.Szerző: Kóborló

Egy valódi bányában is rögzítettek a filmhez felvételeket.Szerző: Kóborló

A filmbéli Jessicát alakító Anne-Marie Martin színésznő nem volt hajlandó meztelen jeleneteket felvenni a filmhez.Szerző: Kóborló

A film forgatásához csupán egy lényt készítettek el.Szerző: Kóborló