A hazugság színe

A hazugság színe

The Burnt Orange Heresy
dadi

Hivatalos tartalom

James Figuares szomjazik a sikerre, ám úgy tűnik, műkritikus karrierje megbicsaklott, és be kell érnie annyival, hogy megismerteti a Milánóba látogató kíváncsi turistákat a műremekek történetével. Egy nap azonban felcsillan a remény számára, amikor meghívást kap a környék egyik… Több

Forgatókönyvíró: Scott B. Smith
Ország: Egyesült Királyság, Olaszország
Premier (HU): 2020.07.30.
Forgalmazó: ADS Service

2024.08.20 Fikatours_blogger

Hiába a nagy nevek és az ígéretes beharangozó, nekem csalódás volt a film.

2021.12.29 Timike

Alacsony költségvetésű és nem túl ismert film. A cselekményvezetése kicsit lassú, de élvezhető alkotás remek befejezéssel.

2020.01.24 dadi

A parádés szereposztás ellenére szerintem ez a film közel sem ad annyi, mint várhatnánk tőle. Egy viszonylag jól megírt történet pocsék dramaturgát kapott. Szerintem túlságosan kiszámítható lett a cselekmény, és ez ebben a műfajban szerintem nem túl jó. Márpedig ebben a filmben jócskán volt potenciál.

2020.05.01 Dresi

Az igazat megvallva sokkal többet vártam ettől a filmtől, de csak középszerű alakításokat láttam. Hiába a jó színészek, itt valószínűleg a forgatókönyvnél csúszott el a dolog. Nagy kár érte.

A film összbevétele 63 164 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 2 731 335 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 726 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Giuseppe Capotondi 10 év kihagyás után rendezett ismét, karrierjében mindössze másodszor egészestés filmet. A direktor a pályájának döntő részében televíziós sorozatokon dolgozott. Szerző: hp

Értékelés: 7.5/10
(2020. 08. 13.)
A karakterekben közös a rejtélyességük, és a filmet is sokáig az a kérdés működteti, hogy ki kicsoda, és mit is akar itt igazából. Épp ezért a nyílttá váló utolsó harmad a thrilleres fordulatok dacára a film legkevésbé izgalmas része lesz, de még ekkor is bőven az élvezetes tartományban marad. Több