Vörös veréb

Vörös veréb

Red Sparrow
Harper

Egy titkos ügynöknek bizonyos helyzetekben nincs szüksége lőfegyverre, késekre, bármilyen mérgekre és lehallgatók készülékekre. Ha kell, a testét használja fegyverként. Dominika Jegorova az orosz balett prima ballerinájának egy sérülés következtében karrierje is ketté törik. Végső elkeseredésében… Több

Forgatókönyvíró: Justin Haythe, Jason Matthews
Premier (HU): 2018.03.01. | Disney+ (2022.06.14.)
Thekla Reuten
Anger Zsolt

2024.10.06 Tomipapi

Nem szeretem az ilyen orosz vonalas, vagy posztkommunista irányt vevő filmeket. Ennek ellenére ez jól lett megcsinálva. Bár a végét nem értettem, hogy hogyan és miért kerültek ismét Budapestre, de túltettem magam rajta. Szerintem nézhető a film, és még ha oly mélabús is néha, azért jól összerakottnak ítélem.

Jennifer Lawrence nagyon gyenge színésznő, inkább egy magamutogató ripacs, mintsem komoly értékkel bíró híresség. Ez a filmje sem sikerült, sem levetkőzve, sem teljes ruházatban nem hozott izgalmakat. Egy csillag, csak Irons miatt. Őt sajnálom, bár gondolom, nem fillérekért vállalta a szerepet.

2018.06.05 Harper

A vörös veréb a hétköznapi életet élő, átlagemberek elől teljesen elzárt nemzetközi kémvilágba "repít" el bennünket, ahol napjaink Oroszországának biztonsági szolgálatai közül abban találjuk magunkat, ahol az ellenség ügynökeinek elcsábítását gyakoro... Több

2018.03.09 HE7EDIK

Hát ez a veréb megdöglött....egy teljesen átlagos, minden extrát nélkülöző krimi. Unalmas, vontatott, súly nélküli. Néha úgy próbálták emelni a pulzusszámot hogy Lawrence megdu****a magát, de ez édes kevés. Ha nem forgatják le, nem gyászolt volna a filmvilág..

A film összbevétele 150 230 691 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 245 134 135 forintot termelt. A hazai mozik összesen 172 094 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A könyv (trilógia) írója, Jason Matthes (és az alkotók) a CIA jóváhagyását kellett kérjék a forgatókönyv kapcsán, hogy bizalmas részletek, alkalmazott módszerek ne kerüljenek nyilvánosságra.Szerző: Curacao86

(2018. 03. 02.)
Ne nézz madárnak!
Kémfilmbe oltott torture porn a Vörös veréb, ígéretes első felvonással, egyre unalmasabb duplafenekű csavarokkal, no meg a gyönyörű Jennifer Lawrence-szel a főszerepben, avagy hogyan keverjünk egy klasszikus zsánert a trash-sel. Több