Egy család különös, démoni jelenségeket fedez fel egy indianai házban, amelyek arra utalnak, hogy a ház a pokol kapuja.
(szarka84)
(szarka84)Nagyon jól fel volt építve a történet, az elejétől a végéig fenntartotta a feszültséget. Jól kezdték, és szerintem jól is sikerült lezárni ezt a sztorit. Zseniális színészi játék, láttam már ennél sokkal gyengébb kivitelezésű, hasonló témájú filmet.
Glenn Close szokás szerint zseniális, Oscar szint, apukám... Amúgy is jó a színészi játék... Még a gyerekek is parádésan alakítanak... Pszicotriller, nem kell nagy véres látványt várni... Megtörtént eset alapján... Tehát ez nyomasztó sztoris film inkább, mint hentelős... Tökéletesen kivitelezve...
Nagyon amatőr melónak nézett ki a kész film. Szerintem ennek a valós storynak a megfilmesített nagy része túlzásokkal volt tele...
Ez egy összetákolt b*romság! A rendező hanyag, rossz munkát végzett, félelmetesnek nem mondanám, a gonosz története egy összedobott semmi volt, a film nagy része egy gettós közegben élő problémás családot mutat be. Többet fordított a rendező a sztereotip szövegekre, mint a horrorelemekre. A 2 srác jól játszott és a nagymama, azonkívül semmi pozitívumot nem tudok róla írni. Azt hiszik, ha a végén bemondják, hogy igaz történet alapján készült a film, akkor az embereknek ijesztőbb lesz, ennek a történetnek a családi drámán kívül nem tudom, mennyi az igazságalapja, de elég szkeptikus vagyok.
A szereposztásban egy Oscar-díjas színész is szerepel: Mo'Nique; és három Oscar-jelölt: Glenn Close, Andra Day és Aunjanue Ellis-Taylor.