Az emlékek őre

The Giver

2015.03.08 laca555

Annyira semmilyen film, hogy az hihetetlen. Akar szólni valamiről, azt ilyen komolyan akarja tálalni, de egyáltalán nem sikerül neki. Unalmas, gyenge és igazából teljesen érdektelen film lett.

2015.02.10 mary_chan

Még nem jutottam el a könyvig, de ennek ellenére is tetszett a film, remélem a könyv is ugyanígy leköt majd. A sztorit jól összerakták, van ebben potenciál, engem lekötött.

2015.01.30 DorinaBakos

Tele fantáziával, moziban kíváló a kivitelezése! Jó az alaptörténet, de kicsit vontatott. Egyszer nézhető!

2015.02.04 vadam1996

Olvastam a könyvet. Ez a film nem az! A fekete-fehér effekt nagyon jó és ötletes! A történet alapvetően jó, de a színészek nem elég jók hozzá.

2015.01.27 Márk

Nagyon tetszett, film, izgalmas volt, tele van fantáziával!

2015.03.02 zarra

Féltem tőle, hogy ez is egy újabb üres young-adult film lesz, de hál istennek azért annál több. Nem tökéletes, vannak hibái, de a történet maga nagyon jó, a színészekkel sem volt semmi probléma. Egyet sajnálok csak, hogy előbb megnéztem és nem olvastam, lehet akkor teljesen más lenne a véleményem.

2020.10.08 Kinga Nagy

Szuper film volt, könyvben is el fogom olvasni!

2018.02.27 Carol07

Izgalmas film volt, végig lekötött. Érdekes az alapötlete. Tetszett az a képi megoldás, hogy a főszereplő, ahogy egyre többet tud meg a valóságból, úgy változnak lassan színessé a körülötte lévő dolgok. A vége viszont nem tetszett, nekem eléggé lezáratlannak tűnt.

2015.01.22 Zsupi

Kedvenc kategóriájú filmem, de mégse jött be igazán. Egyszer nézhető, ennyi. Se nem izgalmas, se nem humoros, nem zárja le kellőképpen a végét a történetnek. Nem mondom, hogy unatkoztam közben, de többször nem fogom megnézni.