Életmentő

The Lifeguard
Cikkek

2020.03.05 Lonka

Egy életérzést próbál átadni a film. Valahol az elveszettség, az útkeresés nehézségeire reflektál a film.

2018.01.08 indingo

Engem magával ragadott a történet. Mindenki keresi az élet értelmét, és az utat, hogy merre tovább. A házas irigyli az egyedülállót az egyedülálló elköteleződne már. Kőkemény dráma.

2018.03.30 Bazzzsi

Két ember, aki néhány hétre egymásra talál. Ott és akkor szükségük volt egymásra és kellett az együtt töltött idő, hogy megtudják, merre is kell lépniük az életben.

2018.04.15 TomÁcs

Nem látványos dolgok történtek a képernyőn, hanem a szereplők lelkében történt változás. Mindenki megtalálta a film végére az életük következő fejezetét.

2019.01.27 Timcsi

Nem tudok róla rosszal mondani Engem megfogott. Aki érzett már hasonlót, hogy X évesen sehol se tart az értékelni fogja a filmet.

2019.05.23 petraszab

Egyszer nézhető alkotás, sok mondanivaló nincs benne. Kicsit szertelen a története, a párbeszédek nem túl erősek.

2016.03.16 juliS

A történet önmagában nem rossz, de inkább nevezném unalmasnak, mint nem. Nem vígjjáték még véletlenül sem.

2016.09.22 Cercei

Szerintem nagyon gáz az egész. Mondjuk Kirsten jól alakít és ilik is ebbe a béna szerepbe, de kb ... ennyi.