Szélhámos rokonok

Szélhámos rokonok

The Out-Laws

Egy bankigazgató épp élete szerelmét készül feleségül venni, amikor bankját kirabolják. Ráadásul sógorai is a városban vannak, akikre azonnal ráterelődik a gyanú.

(csd)

Premier: 2023.07.07. | Netflix (2023.07.07.)

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan

2024.09.15 Gabriella Temesvári Nézhetetlen

Szánalmas vígjáték

Krimi? Akció? Soha nem volt az. Ez vígjátéknak is gyenge. Nem tudtam végignézni.

2023.08.07 dandelion1983

Én nem bírtam végignézni, annyira humortalan és erőltetett volt, hogy nem láttam értelmét.

2023.10.10 Juki-onna Nézhetetlen

Hirtelen felindulásból elkövetett kritikaírás.

Nos, ha ott ülhettem volna az első vetítésen, ahol a film készítői végignézik a kész filmet, akkor szétcincáltam volna a forgatókönyvet, és a filmtekercset eldobtam volna jó messzire, mint egy frizbit. Amennyiben befektetőként néztem volna végig: szé... Teljes kritika

2023.07.14 Emmersson Nézhetetlen

Szánalmas és ócska

Némileg paradoxon az értékelésem, ugyanis a film értékelhetetlen. Nagyjából a negyedéig, a bankrablás utánig bírtam, majd kikapcsoltam és gyorsan YouTube shorts terápiára fogtam magam. Mondjuk P. Brosnan előtt le a kalappal! Profin hozza ugyanazt a karaktert úgy húsz éve – jellegtelen senkivé csúszott le, aki a múlt századi sikereiből él. E. Barkint a Farkangyal óta semmiben sem láttam, most pedig meggyőzött, hogy jól volt ez így, kár volt a dolgot bolygatni. A bankigazgató egy ripacs – a nevét nem jegyeztem meg, de bármikor felismerem! –, aki a legalja stílust képviseli, amit filmvásznon tehetségtelen selejtnek nevezek, ha a valóságban látom, simán büdösbunkónak (így, egybeírva). Vígjátéknak szánalmas, akciónak ócska. Kilencvenes IQ felett kerülendő!

A filmben Ellen Barkin magyar hangja, szinkronhangja Farkasinszky Edit.Szerző: Curacao86

A filmben Pierce Brosnan magyar hangja, szinkronhangja Kautzky Armand.Szerző: Curacao86