A Szűzőrség egy nem túl sokat akaró, de szerethető vígjáték lett, ami valószínűleg nem fog klasszikussá válni, de ennek ellenére én szívesen látnék egy folytatást ezekkel a szereplőkkel, mert lehet még hová fokozni ezt a történetet. Több
A film látványa is illik a témához és a korszakunkhoz: a fények, a pózok és a lassított felvételek miatt sokszor olyan érzése van a nézőnek, mintha egy Insta-filteres felvételt nézne, amit persze nem a szomszéd mobiljával, hanem profi kamerával készítettek.
Ez tehát a Szűzőrség: tipikus poénok, tipikus karakterek, tipikus szinkron – ha már megint egy dilis amcsi filmre vágysz, akkor minden követelménynek megfelel. Több
Ha húsz éve készül ez a meglepően vicces és jópofa szexvígjáték, az Amerikai pitével emlegetnénk egy lapon. De a Szűzőrségnek most kellett elkészülnie. Több
A szűzörség - The Blockers (2018)
"Annak ellenére, hogy kedvelem, amit a színészektől látok, nem lenne elég egy vígjátékhoz néhány elripacskodott és elviccelt jelenet, ha nincs mellé valami hozadék is, ami beépül a nézőbe, ami megmarad, mert értékes. A hasra esések, sör kontra popsi és társai erre alkalmatlanok. Ennél több kell." Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.