Szülőtalálkozó

Szülőtalálkozó

The Parenting

Egy házaspár és a szüleik a hétvégére kibérelnek egy vidéki házat, majd felfedezik, hogy azt egy négyszáz éves szellem lakja.

(szarka84)

Rendező: Craig Johnson
Forgatókönyvíró: Kent Sublette
Premier: 2025.03.12. | Max (2025.03.13.)

2025.03.19 Griff

Szörnyű találkozó

Nem tartalom vagy előzetes alapján tetszik egy film, mert sokszor nem a valóságot mutatják, ami itt sajnos siralmasabb, mint vicces. Mivel már az elején a képembe tolták a mostanra a filmekben kötelező jellegű másságot az autós pettinggel, majdnem abba is hagytam a filmnézést. Nem sokszor mosolyodtam el, még annyiszor sem borzongtam-ijedtem meg. A szereplők miatt vártam volna minimum középszert, sajnos számomra még azt sem éri el. Brian Cox olyat ripacskodik, mint soha. Úgy tűnik, van az a pénz... Az egyetlen kellemes meglepetés Lisa Kudrow volt. Hála istennek a Jóbarátokbeli szinkronját kapta, és átemelték Phoebe karakterét. Ritkán, Phoebe-módra szólal meg, ami hozott nekem pár vidám percet ebben az ilyen-olyan filmben. Megtekintést akkor javaslok, ha nincs jobb ötleted, és enyhén önsanyargatós hangulatban vagy.

2025.03.16 Fikatours_blogger

Nem az én zsánerem, de azért már láttam jó horror-vígjátékot. Ez csak egy erős közepes.

2025.03.13 Kittikee Nézhetetlen

Ez egy nézhetetlen szemét. Szégyen, hogy 2025-ben még valaki vevő erre a "Zs" kategóriának se nevezhető fosványra... És ami még inkább szégyenteljes, hogy a "valamit is az asztalra bőven lerakó" színészek idáig süllyedtek, hogy ezt elvállalták...