A Wayans-fivérek, a franchise alkotói 18 év után újra összeállnak, hogy egy új reboot keretein belül ismét pellengérre állítsák a legsikeresebb horrorfilmeket.

Hirdetés
Író: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Buddy Johnson
Filmgyűjtemény

64 Horrorra akadva (2026)
Ez a film szerintem a saját őrült és "vicces" paródiája lett. Az első perctől kezdve érezhető volt, hogy a cél ez, és ezt sikeresen elérték. A régi szereplők visszatérése jó ötlet volt, dobott a filmen. A film szerintem leginkább abban jó, hogy meg s... Több
A 2026-os Horrorra akadva szerintem pontosan azt adta, amit a rajongók vártak tőle. Teljesen őrült, vállaltan bunkó és végig nagyon vicces paródia lett. Már az első percekben érezni lehetett, hogy ez a film nem akar komoly lenni, hanem minden modern ... Több
Erre nem számítottam. Ez tényleg nagyon rosszra sikerült, a régi szereplők az egyetlen pozitívum, de ezért kár volt. Talán egy-két poén volt, amúgy egy unalmas semmitmondó katyvasz az egész.
Borzalmas. Egyszerűen borzalmas. A poénok laposak, közönségesek, talán egyetlenegyszer nevettem el magam. Nincs szerkezete, egyszerűen nézhetetlen.
A film 200 355 994 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 70 714 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Marlon Wayans elárulta, hogy a döntés, miszerint a korábbi filmek sztárja, Shannon Elizabeth nem szerepel az új filmben, „nem volt személyes ügy”, és azzal indokolta, hogy a filmben már így is sok visszatérő szereplő van, és egyszerűen csak arról volt szó, hogy ennél több karaktert nem tudtak visszahozni. Elizabeth korábban elárulta, hogy soha nem kapott felkérést arra, hogy Buffy Gilmore szerepében visszatérjen az új filmbe, bár Wayans utalt arra, hogy a jövőben még lehet rá esély, hogy megjelenjen a sorozatban.