Picit zavaró számomra, hogy minden második férfi szereplő ugyan úgy néz ki. Barna, borostás. Sokszor mást is csinálok miközben nézem, legtöbbször fel se nézek a képernyőre aztán nem tudom ki-ki. :)
Az első rész alapján érdekesnek ítéltem meg a film koncepcióját, de hamar rájöttem, hogy nagyjából ennyiben ki is merült a sorozat. Gyenge és gyerekes történetvezetés, unalmas klisé-karakterek, más fantasy művekből összeollózott sablonok, illetve olyan kategóriás színészek, akiknek inkább a Disney Channel valamelyik sorozatában kellett volna inkább játszania.
Nekem nagyon gyenge volt. A látvánnyal nincs baj. A történet lassú, vontatott erőltetett gyenge. Mesének is rossz! Elfek egy fa amiben démonok vannak bezárva nem olvastam a könyvet ezek után nem is akarom de az is meglehet, hogy csak filmes adaptációban nem működik a dolog a betűáradat lehet hogy mást mutat.
Kalandfilmsorozatnak szerintem nem elég lendületes. A látványa még meglenne, látok benne potenciált, de valahogy a történet gyenge, nem történik benne sok minden.
12-14 éves tinilányok fantasyja. Kicsit koppintottak a Gyűrűk urából, a Trónok harcából, a ronda karaktereket kigyúrt csupasz mellkasú, a célkorosztály ideáljával helyettesítették és kész is van az MTV új sikersorozata.
Hasonló sorozatok
Vártam a sorozatot, de annyira nem ragadott magával 4 rész után feladtam. Olyan gyűrűk úra koppintás.
Az előzetes, plakátok alapján sokkal többet vártam ettől a filmtől. Semmi egyediség sincs benne, emellett a színészi játék és a cselekményvezetés is rossz, unalmas.
Nem tudom könyvben milyen, de a sorozatot én untam. Tündérek, meg csodafák, de megyünk ide, meg oda, mint a hobbitok, hát nem tudom. Hiányoltam az izgalmakat is.
Állítólag a könyv nagyon jó, a sorozat még nem sokat mutatott pedig már lement jó pár rész. Az első rész még izgalmas volt, de utána eléggé leült és lassan halad a a cselekménye.
Szerintem egész jó kis sorozat. Megérdemelné a folytatást. Szomorú, hogy elkaszálták. Még az első évad lassan vezeti be a nézőt a világba és ismerteti meg a karakterekkel, addig a második sokkal mozgalmasabb és izgalmasabb, sok kérdést hagy maga után, amire talán sosem kapunk választ...