Egy nő csatlakozik egy társkereső műsorhoz, azt gondolva, hogy Párizsban, Franciaországban van egy művészeti lehetőség miatt, de valójában a texasi Párizsban van. Megpróbál kiesni a műsorból, amíg beleszeret az agglegénybe, ami bonyolítja a… Több

A kép forrása: Diyah Pera/Netflix
Nagyon tetszett a történet és a karakterek. Jó színészeket válogattak össze, szerintem megvolt köztük a kémia. Nagyon sokat nevettem a film alatt, jó poénok voltak benne. Ajánlom annak, aki egy könnyebb kis kikapcsolódásra vágyik.
Megint egy erőltetett, nyálas, csöpögős, túljátszott netflixes limonádé... bleeeee! Mese vastagon habbal, tökéletesre testnevelésezett testű modellpasi, formás csajok... úgyhogy biztos lesznek olyan nézők, akiknek ez a műfaj tetszetős. Jó szórakozást hozzá!
Nyolc vagy tíz éves kislányokra pazarolták el a celluloidot? Ilyen szánalmas próbálkozásokkal a Hallmark kínozta anno a kábelcsatorna elszenvedőit. Bár mondhatnám, hogy megnéztem, hogy nektek ne kelljen, de nem mondhatom. Fél óráig bírtam, azután kezdett berepedezni a körmöm, és töredezni a hajam. Vigyázzatok magatokra, mert az agygörcs egészségtelen!