Ben egy reggeli kocogás alkalmával rábukkan egy fiú holttestére az erdőben. Jelentve az esetet a rendőröknek, a gyilkosság első számú gyanúsítottjává válik. A hír futótűzként terjed és hamarosan a lakóközösség is a célkeresztbe állítja.
(erare)
Sorozat áttekintés

86 Titkok és hazugságok (2014)
Nagyon nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a sorozatra, annyira felkeltette már az első rész a figyelmem, hogy csak agyaltam, agyaltam, két napon belül le kellett pörgetnem, mert annyira kíváncsi voltam... Kíváncsi? Már-már feszültség kerülgetett, annyira belecsöppentem ebbe a történetbe. Aki ezt kiagyalta, mély tiszteletem előtte, mert egy tökéletességet hozott össze, a végén csak néztem, néztem magam elé. A szereplők tökéletesen hozták a megformált karaktereket, a rendőr pedig... eszméletlen, szemmel beszélt... :) Mindenkinek ajánlom.
Kifejezetten tetszett. Szeretem az ilyen típusú filmeket, hogy bár időnként lehet sejteni, hogy milyen irányba halad majd a történet, mégsem válik unalmassá. Nem bántam meg, hogy végig néztem.
A sorozat remakjeként készült el 2015-ben a szintén Titkok és hazugságok címmel az amerikai változat.