Trópusi vihar

Tropic Thunder

2018.12.19 harnas1207

A híressé vált kreténes poént leszámítva az egész film értékelhetetlenül rossz. Olyan "zs" kategóriás vígjáték.

2018.04.27 Ogre

"Az volt a baj, hogy te fullba nyomtad a kretént." ... Ez a jelenet önmagában megéri. Bár ahhoz képest, hogy mennyi sztár játszik benne, a Trópusi vihar meglehetősen gyengécske lett. Persze lehetetlen NEM röhögni egy csomó jelenetnél, a szinkron pedig zseniális. Mindent egybevéve igy is csak közepes. Értékelés: 5,5 / 10 pont.

2015.02.24 andor50

Legjobb vígjáték valaha! Legalábbis számomra. Rengeteg filmes utalás, karikatúra, plusz a magyar szinkronnal kreatív káromkodásokat is kapott a film. Szóval akit nem zavarnak azok a poénok, amiben szerepel egy-két csúnya szó, annak csak ajánlani tudom. Én végig röhögtem, Robert Downey Jr. hozta a filmet.

2017.01.16 Gigi

Végignéztem, és aztán csak bámultam magam elé, hogy ez meg mi a csuda volt... Talán még Robert Downey Jr. színészi játéka javít valamit a dolgon. Azt hiszem, hogy ehhez a típusú vígjátékhoz én már túlkoros vagyok, egyszerűen nem tudnak az ilyen típusú poénok szórakoztatni.

2021.03.06 uniterra Nézhetetlen

Hát ez rémesen sikerült. Jót gondoltak rosszul megvalósítva.

2017.12.30 Zsceeeka

Eléggé klasszikus számba megy, legalábbis pár részt szinte mindenkitől hallottam már idézni, úgyhogy mondható ez. Főleg Downey Junior karaktere lett eltalálva, és bár Ben Stillert nem igazán kedvelem, itt ő is ül.

2016.04.19 D. Shaday

Nagyon vicces film tele idézhető beszólásokkal és jól kidolgozott "sablon"karakterekkel. Ügyes tükröt tart a hollywoody álomgyárnak, Tom Cruise pedig itt bizonyította be számomra, hogy nagyszerű humorérzéke van. A magyar szinkron külön elismerést érdemel, lenyűgöző.

2024.09.22 kaloz44

Nemrég néztem meg újra, és imádtam.

2016.10.28 jencike1985

Poén és akció vegyülete. Ben Stiller ebben a filmben is hatalmasat alakít. Rengeteg jó színészt válogattak össze ebbe a filmbe.Vicces karaktereket formáztak meg.Folyt a könnyem úgy nevettem rajta.Ajánlom mindenkinek.

2015.10.31 Niki18

Egyik haverom Istenítette nagyon ezt a filmet, vagyis én úgy álltam hozzá, hogy valószínűleg tetszeni fog, de szerintem semmi extra, vagy csak én nem értettem a poénokat.

2016.01.07 kissjanos21

Egyáltalán nem azt kaptam amit elvártam volna ettől sok neves szereplőtől. Van egy két jó poén benne..de annyi..végig sem bírtam nézni , és szerintem soha nem is fogom. Ameddig eljutottam, addig is szenvedtem rajta..Elég gyatra film..de kinek a pap, kinek a papné..

2024.05.17 Tyukodi-Tóth Reni

Hangolódj rá!

Kétszer próbáltam megnézni ezt a filmet. Először kikapcsoltam, hogy ezt biztos nem szenvedem végig. Másodszorra sem tartom jó filmnek, de jókat lehet rajta röhögni, ha az ember ráhangolódik, anélkül meg se próbáld megnézni. Viszont, ha elkapod a film hangulatát, akkor visz magával, és jókat tudsz kacagni rajta, nem véletlen született ebből a filmből sok mém és szállóigévé vált aranyköpés.

2017.04.30 Sem Rorrey

Nagyon sajátos vígjáték, nekem egyértelműen bejött. Nagyon találó görbe tükröt állít Hollywoodnak. Szerintem zseniális.

2016.04.13 gazsika1978

Nagyon jó vígjáték, kissé szokatlan stílussal, de mindenkinek csak ajánlani tudom. Először azt hittem egy egyszerű vígjáték lesz de nagyon eredeti volt és tudtak benne egy-két jó fordulatot csinálni. Egyetlen dolog miatt nem adtam 5 csillagot, hogy ... Több