Trópusi vihar

Tropic Thunder

2025.03.15 Di Canio

Ez a film egy teljesen jó vígjáték. Nem könnyű háborús témából vígjátékot csinálni, főleg ilyen vietnámi dzsungeleset, de szerintem teljesen jól megoldották. Nekem tetszett, vannak egész jó poénok is benne, a színészek is jók.

2021.01.06 Hupka Adrián

Sajnálattal olvasom a rosszabnál rosszabb értékeléseket, hozzászólásokat. Szerintem ha valaki szereti ezt a fajta humort, akkor az egyik legjobb film a kategóriában. Engem sosem zavart az alpári beszéd (sőt, a magyar szinkron az egyik legjobb, ami ha... Több

2018.12.12 mamiéstöti2

Ben Stiller nem tudta sikerre vinni, ezt az abszolút bugyuta, értelmetlen és semmi esetre sem viccesnek mondható alkotást.

2024.11.29 Mz/X

Zseniális

Mindennek görbe tükröt tart, amit a hollywoodi filmgyártás az elmúlt sok évben csinált. Mindezt betegen fergeteges humorral. És Tom Cruise Les Grossmanja... Már csak az end credit tánc miatt megéri! De egyébként is, ennek a filmnek minden pillanata aranyat ér.

2018.07.16 HE7EDIK

Ben Stiller ha rendez, arra érdemes odafigyelni. Ugyanis a humor mellé ő mindig csempész mondanivalót is filmjeibe, jelen esetben Hollywoodnak állít egy jó nagy görbe tükröt. A szereplők zseniálisak, Stiller, Black, Downey, de aki mindent visz az Tom... Több

2021.11.19 szaka123

Eléggé rá kell hangolódni a filmre, nem lehet csak úgy bekapcsolni, hogy megnézed, mert akkor pár perc múlva kikapcsolod. Viszont ha elkapod a hangulatát, akkor visz magával, és önfeledten tudsz röhögni rajta. Sok mém és aranyköpés van a filmben, érdemes vadászni őket a megnézés közben! :D

2017.07.18 Orosz István Nézhetetlen

Ez a film számomra minősíthetetlen és borzalmas, csak a feléig bírtam megnézni. Annyira unalmas, pedig tele van jobbnál jobb színészekkel. Az alapsztori is jó lenne, de sajnos, ez csak egy rosszul sikerült próbálkozás.

Nem annyira jó,mint gondoltam volna a film megtekintése előtt!Tehát inkább csalódás a színészek ellenére.Cruise,Stiller,stb,stb....így sem sikerült csak erősen közepesre!

2017.10.07 indingo

Nem rossz vígjáték, kicsit odamutat más filmeknek. A szerepekre elég neves színészeket tudott megszerezni a film ez is dobott rajta. Az alap történet meg már lényegtelen is.

2020.05.12 dailyfilmsan

Iszonyat nagy hülyeség, amire nem sajnáltak időt és energiát, ez látszik a képkockákon és a narratíván. Viszont azon nem változtat ez a tény semmit, hogy egy alpári poénokkal tűzdelt hülyeség. Kifigurázza az akciófilmek minden elemét, és a színészeke... Több

2024.07.13 SaSa

Érdekes...

Amikor véleményt akartam írni, látom, hogy másnak ugyanaz jött le a filmmel kapcsolatban: rá kell hangolódni. Olyan, mint mondjuk az Agyas és agyatlan... vagy a Movie 43. Ha rákapsz az ízére, akkor tetszeni fog. R. Downey és B. Stiller is nagyon jó benne. Meg a Jack Black által megformált karakter (Jeff Portnoy) is igazán jó. Sőt. Mindenki jó! Ez egy szórakoztató film!

2025.01.24 Piczil Zsolt

Ez a Tomi boy már itt Oscart érdemelt volna, 1. helyezett

Miért, miért, miért? Hiszen rá nem jöttél volna, hogy Les Grossman maszkja alatt Tom Cruise ficánkol (méghozzá hogy)! 2022-ben Brendan Fraser A bálnáért simán megkapta a díjat, persze ezt nem lehetett elkerülni, mi? Ez a Tomi boy meg saját! táncot koreografált, plusz megadta a filmtörténelem legszebb monológját (ami névleg dialóg volt): „Mert hiába szólsz a telibeb*szott ENSZ-nek kis f*sköcsög, bedaráltatom a hazádat, és sóval hintem be. Vérfürdőt rendezek és vér gőzfürdőt is!” Meg ehhez hasonló, mára már szállóigévé istenült mondatok röpködnek a filmben, ami azért annyira amerikai, hogy meg kellett néznem a saját szerződésemben a timós záradékot is. A Timo egyébként egy csak Amerikában működő elektronikus szórakoztatási csomag neve. Na most már ezt is tudod, de fogadjunk, azt nem tudod, 2008-ban ki nyert Oscart! Hát nem a Trópusi vihar. Ugye, mert „Oscar bácsi meg nem gyüt'”. Robert Downey Jr. amúgy meg elmaszkírozta magát ausztrál szőke szörfös színésznek, AKI ELMASZKÍROZZA MAGÁT afro színésznek, és köpi magából az afro egyenjogúsági dumákat meg szlenget. „Senki se nem megy sehová se nem senkivel se nem!” Hihetetlen teljesítmények, sziporkázó előadásban. Az amerikai filmakadémia meg...? Csönd.

2020.10.28 elekm90

Ez a film egy baromság, de a szó legnemesebb értelmében. Az obszcén humor és véres jelenetek sokaknál kiverik majd a biztosítékok, de akik ezen túl tudnak lendülni, azok nagyon jól fognak szórakozni rajta. Egyedül Jack Black karaktere nem tetszett, ő egy kicsit sok volt számomra.

2019.06.27 Ms. Akárki

Nagyon jó vígjáték. Isteni alapgondolat ez az alacsolny költségvetésű forgatási megoldás. Jót nevettem rajta, ahogy mindent próbálnak megoldani és összeegyeztetni. Ben Stiller tökéletesen elviszi a hátán a film humoros oldalát. Látványos és pörgős hétvégi kikapcsolódás.