Trópusi vihar

Tropic Thunder

2016.08.02 nemeth2

Az egyik legkedvencebb filmem lett miután megnéztem. Ben Stiller nevét sok komikumból ismerhetjük, de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam. A beszólások, poénok, a történések elképesztőek, olyan szinten, hogy ha nem láttam már 100x akkor egyszer sem, ... Több

2016.02.09 pqrs

Vicces, izgalmas, szórakoztató film remek beszólásokkal (Nem komálja aztat az Akadémia) és emlékezetes alakításokkal. Egy jó nevetéshez ajánlott megnézni!

2015.11.26 Niki88

Mindig is jól állnak Bennek az ilyen karakterek amikor megakarja mutatni hogy ő igazán kemény srác,de szegény olyan szerencsétlen,hogy pont ettől vicces. Tetszik amikor egy filmben olyan beszólogatások vannak amiket még évek múltán is fel tud idézni az ember.

2015.01.27 marko

Az egyik örök kedvencem :) Frenetikus. :)

2016.05.16 ZsoltSon

Ha poénkodni kell, Ben Stillerben sosem csalódok. Azonban ebben a filmben az erős kezdés után a második részben már eléggé ellaposodott a kacagtatás. Jó, persze, még így is átlagon felül mókás, úgyhogy nem is szeretném kritizálni.

2016.02.23 Bulki

Merész ötlet volt Ben Stillertől, hogy egy háborús dráma forgatásán keresztül rántja le a leplet Hollywoodról. Láthatjuk, hogy milyen tehetetlen is lehet helyzetéből kifolyólag a rendező, hogy mennyi probléma van a színészekkel és a menedzsereikkel, ... Több

2015.02.17 strauboli

A legbetegebb film, amit valaha láttam. Jó értelemben. Merész, poénos, egyedi. Ajánlom mindenkinek.

2015.03.14 pottyospanna

Jó választás volt Ben Stiller, tényleg nagyon sokat nevettem a filmen. Én is többször láttam már, és mindig nagy élmény nagy nevetések :)

2015.03.02 norbikess

Egy nagyon szórakoztató film! Tele jó poénokkal, illetve színészekkel. Egy-egy poén még évekkel a film megnézése után is eszembe jut, ami azt mutatja, hogy nem olcsó, fárasztó poénokat láthatunk. Ben Stiller hozza a kötelezőt, de a többi színész is kihozza a maximumot a karakteréből!

2015.02.06 Gabor84

Ennél nyomorkabb vígjátékot csak Will Ferrell tud csinálni, és még Tom Cruise is szerepel benne egy kicsit... borzalmas. :( Nem tudom, mit esznek rajta olyan sokan.

2015.03.01 szlica

Elvetemült, iszonyúan vicces vígjáték. Ben Stiller-re jellemző humorral telitömve. Nagyon szórakoztató. A sztori kifigurázza a Rambo filmeket. Ha jót akarsz nevetni ne hagyd ki.

2015.03.11 JamesBont

Rengeteg jó színészt láthatunk, bár nekem már kicsit sok volt Robert Downey Jr. a végére. Elég töménynek éreztem elsőre, úgyhogy mindenképp szeretném újranézni, hogy az apróságokat is észrevegyem, amik felett először elsiklottam. A beszólásokon sírva... Több

2017.12.28 Pro1

Depressziós vagyok a házidoki szerint, de ezt mindig végigröhögöm! Ilyen kell a Magyarnak, legalább addig nem érzi a nagy magyar realitást.