Örültem, hogy James Franco és Jonah Hill nem egy újabb idétlen vígjátékot készített. Érdekes film, bár nem egyedi a története.
Kissé unalmas volt a film egészét nézve, de azért voltak benne érdekes megoldások, mind technikailag, mind történetileg. Jonah Hill és James Franco tehetségesek.
Lassabb lefolyású misztikus bűnügyi, nyomozós film, egy újságíró szemszögéből, aki ki akarja deríteni az igazságot, hogy egy jó szorit írhasson. A film első fele inkább az újságíró és a vádlott párbeszédéről szól, majd a film a második felében indul ... Több
Nagyon jó film és még jobb is lehetett volna. Sajnos a közepe táján nagyon belassul a cselekmény, nem tudom mennyire a rendezők hibájából és mennyire az eredeti történet miatt. Az biztos, ha ez egy hollywoodi forgatókönyv alapján készült volna, akkor egy csavaros, és rejtélyes bűnügyi filmet kaptunk volna.
Nagyon impozáns volt a szereplőgárda, mégsem vagyok meggyőzve. Kicsit lassú, kicsit ritmustalan, hát, valahogy nem az igazi. A tévé előtt ülve rendben volt, de nem sajnáltam volna, ha lemaradok róla.
Az igaz történeten alapuló filmek sikeressége és minősége azon áll, vagy bukik, hogy a megtörtént események mennyire izgalmasak, érdekfeszítőek és hogy azt milyen módon sikerül mozgóképre átültetni. A True Story számomra ott vérzett el, hogy bár szer... Több
Nekem tetszett, a thriller kategóriájában szerintem teljesen megállja a helyét. Kicsit lassan indul be, de megpróbálták kihozni belőle amit kilehetett. A szereplők odatették magukat, egyszer meg lehet nézni.
Semmi jót nem tudok mondani erről a filmről. A történet unalmas, a színészek is unalmasak, nem érdekelt az egész. Igaz történet, de nem érte meg filmet csinálni róla, nincs is semmilyen történet benne.
James Franco nagyon jó benne, vártam már tőle egy ilyen alakítást, bár a stephen kinges sorozatban is adta.
Egy jóféle, visszafogott pszichothriller, nekem abszolút bejött, a főszereplő páros pedig remekül kiegészítette egymást .