Összeszedett film, minden a helyén van és mégis volt, hogy unatkoztam rajta, nem tudott lekötni és már vártam hogy vége, pedig nincs hiba a kivitelezésben vagy a színészi játékban. A lezárás pedig nagyon átgondolt.
Különleges hangulatú film, ami tényleg különbözik a megszokott, sablonos drámáktól. Érdekes a sztori, profik a színészek! Érzelmileg is mélyreható. Különleges film.
Kétségek közt kezdem bele a filmbe, és pozitívan csalódtam. Elsöprő alakítás a két színésztől, igazán magával ragadó, érzelmileg ható film.
Szerintem ez egy elég megosztó film, és főleg azoknak készült, akik túl tudnak lépni azok hogy két pasi talál egymásra. A történet drámai, a színészek fantasztikusak.
Először is: a magyar cím borzalmas. Annak idején mikor először láttam, nagyon tetszett. Aztán ahogy egyre több LMBTQ témájú filmet ismertem meg, a Brokeback Mountain egyre csak csúszott hátrébb és hátrébb azon a bizonyos listán, és a mai napig a sere... Több
Érzelmileg megfogó film, aminek van igazi mondandója. Elgondolkoztatott és mélyre ható film erős lelki és érzelmi benyomással. Profik a színészek, hitelesen alakítanak.
Összesen kb. 3 szor láttam, mígnem leesett, hogy valószínűleg (SPOILER) az egyik fickó párja/ családja tehet (Jake G.) haláláról / Bocsi, nem emlékszem a filmbéli nevére/ Egyébként nekem nagyon tetszett. :) A betétdallamokat is nagyon szeretem.
Nekem nagyon tetszett a film. Nem azt mondom, hogy természetes két férfi szerelme, de ez a film megmutatja, hogyan szerethet egymásba akár két azonos nemű is, és milyen drámai fenntartani a kapcsolatot úgy, hogy mindkettőjüknek családja van. A vége a... Több
Szerintem nagyon jó a film alaphangulata, valamint az, hogy a 60-as években játszódik a története. Átadja az akkori korszak felfogását a mássággal szemben. A színészek ügyesek, és szerintem elég jó drámai filmet alkottak.
Az egyik kedvenc filmjeim egyike. Nagyon bátrak voltak a színészek. Nagyszerű alakítás, drámai hangulat.
Két ember felmegy együtt a hegyekbe, ott vannak mindentől és mindenkitől elzártan, a kezdeti idegenkedés után meg valahogy mégiscsak rájönnek, hogy van bennük valami közös, és egymásba szeretnek, vagy valami ilyesmi. Ezt a történetet már számtalanszo... Több