Hát igen ez az a fajta film ami tele van akcióval és nem akar több lenni mint ami. Nem akarja magát valami hú de bonyolult sztorival körbe ölelni. Robotok és szörnyek és kész. Azonban ez pont elég is volt. Látványban is kiváló úgyhogy szerettem.
Robotos,verekedős film és ennél többet nem is nagyon mutatott ez a film.Az mondjuk igaz,hogy látvány terén kitettek magukért.Az idegen lények világa viszont egész ötletes lett.
Borzalmas volt ez a film. Nem vártam sokat csak egy szórakoztató világmegmentős filmet, de egész végig kínosan béna volt a sztori is a párbeszédek, még annyira sem lehetett komolyan venni amilyennek szánták. Nagy csalódás!
Pont az amit ígér, agyament blocbuster. Látványos, egészen üdítő..csak végig esik benne az eső és este van. Guillermo del Toro ebben a műfajban is egyedit alkotott. Kár a magas büdzséért és a bukásért. Szívesebben néznék még ilyet, mint bármelyik Trafót. 3/5
Annak ellenére hogy nem tartozik a kedvenceim közé ez a műfaj ez a film megfogott, mert nagyon jó a sztori és a történet izgalmas , érdekes, elgondolkodik rajta az ember,.
Nagyon tetszett, igazából szinte tökéletesen kialakítottak egy jövőbeli világot. Látványosra és izgalmasra sikeredett, nem hagyta, hogy unatkozz ami pozitív.
Eszmeletlen jo film! Hihetetlenul latvanyos, jol kidolgozott, egyedi torteneten alapszik a film. Mindenkeppen erdemes megnezni ezt a filmet.
Nagyon jó a látvány, tetszett a film, bár kissé sablonos volt...de basszus a színészi játék?! Öregem..egy ilyen filmbe ennyire gyenge , semmilyen szereplőket (most a két főszereplőről beszélek, mert a többi jó volt), hogy a fenébe tudtak castingolni? A fejemet fogtam végig, főleg a csaj miatt.. ATYAÉG!!!
Nem tudom miért volt baja ezzel a filmel néhány embernek mert szerintem egy nagyon látványos szörnyes film lett.Nekem hozott mindent amit kellett sőt még többet.A sztori ahogy működnek a gépek az agykapcsolat és harcművészet.A zene nagyon jól meg let... Több
monumentális, abszolút új világot teremtő, és a filmzene is tökéletes, összhang uralkodik a filmben, és a katarzis élmény se marad el. Nagy élmény volt megnézni
Az egyik kedvenc filmem.Milliószor megnéztem már.Izgalmas.Elgondolkodtató.Tele vicces jelenetekkel.Egyszerűen zseniális.Volt hogy egymás után kétszer is megnézte.Számomra megunhatatlan
Én ritkán kapcsolok ki filmet, de ebből 25 percet tudtam végignézni! Nagyon buta, nagyon klisés, nagyon rossz színészekkel, tele logikai buktatókkal. Minden rossz benne. A képi világ és a zene elmegy, de filmet jöttem nézni, nem animációs filmet, meg nem koncertre mentem.