Mindig sajnáltam azokat, akik elvesztették gyermeki énjüket, és a filmek terén már nem képesek használni fantáziájukat. A Tűzgyűrű (Pacific Rim) olyan film, amihez szükséges elővennünk ezt a képességünket, de ha ez sikerül, akkor jól szórakozhatunk. Ami nekem leginkább tetszik ebben a filmben, az a karakterek időnként vicces, néhol heroikus megjelenítése. A központi figura Raleigh Becket (Charlie Hunnam), aki kiváló harcos és tehetséges Kaiju-vadász, aki profin képes a hatalmas Jaegerek kezelésére. Társa eleinte testvére, majd a szépséges Mako (Rinko Kikuchi), akihez idővel gyengéd szálak fűzik a férfit. A páros szembeszáll a Föld népességét fenyegető óriás szörnyekkel (ők a Kaijuk), bár a küzdelmük néha reménytelennek tűnik. Közben kapunk némi humort is a fura tudós, dr. Newton révén, akit a filmben Charlie Day alakít (frenetikusan). Valahogy jópofa és izgalmas az egész, nem tehetek róla, de nekem bejön. Guillermo del Toro, aki A víz érintése című 2017-es filmdráma Oscar-díjas rendezője is, szerintem szórakoztató sci-fi fantasyt készített. Nálam 80%-os.
Látványos, izgalmas és akciókkal teli film úgy, hogy még a sztorija is jó. Bár hozzá kell tegyem: a való életben sima vadászgépekkel, robotrepülőkkel és drónokkal atomjaira lőnék Kaijukat, nem kellenének az óriás robotok. De mindent egybevéve nekem b... Több
Egynek elment, nem nagy kedvencem ez a kategória, fogadás vesztésből ültem be rá. Végignéztük, de nem volt maradandó.
Minőségi blockbuster, remek látvánnyal, akcióval. Agy kikapcsol, szem a vásznon és tiszta szórakozás. Valamint óriásrobotok és hatalmas szörnyek. Mi kellhet még?
A Pacific Rim lehetne akár egy jól működő anime is. Helyette egy átlagon felül funkcionáló látványmozi, Guillermo del Toro rendezésében. Az elején leszögezném, hogy a filmet még annak idején IMAX moziban láttam, így ez bőven befolyásolja a film érték... Teljes kritika
Ha nem akarunk sokat agyalni a filmen, csak ki szeretnénk kapcsolódni, akkor jó választás a Tűzgyűrű. Maradndó élményt nem nyújtott számomra, viszont a látvány nem volt utolsó.
A film alapfelállása óriás szörnyek vs az emberek által vezérelt gigantikus robotok, a történet sokszor elővett elemeket használ de nálam mégis jobban működnek az akciók mint a hasonló felállású robotos film a Transformers .
A színészek nem erőltették meg magukat, a rendező sem igazán, az animátorok viszont tény odatették magukat. Sajnos nem valami kiemelkedően jó sci-fi, unalmas kiszámítható és inkább az a "ha már elkedztem végigszenvedem fajta".
Nagyon látványos film, de amilyen látványos annyira egyszerű is. Szórakoztat de ne várjon tőle senki semmi extrát. Nem lett egy nagy film. Ajánlani csak annak tudom aki szereti a bazi nagy robotokat ahogy bazi nagy szörnyek ellen harcolnak
Igazi látványos robotmosntrum múvi, de sokat ront alátványon, hogy sötétben, vagy félhomályban küzdenek az acéltornyok, ront az élményen a vizes közeg is, bár szerintem ezt külön erényként kezelte a vizuál-csapat. A filmen meg az ront sokat, hogy gyenge a kerettörténtet. De azért igazi, mozibavaló, hálivudi alkotás.
A film erényeként egyetlen dolog hozható fel amellett, hogy voltak benne olyan lehetőségek, amelyeket hagytak elsodródni az alkotók. Bár egy majdnem két órás alkotásról van szó, a jó vágás miatt mindez fel sem tűnik. Pörgős a ritmusa, és bár sok harc... Több