Sajnos ezzel a filmmel is úgy vagyok, mint a 12 év rabszolgaság-al. Nagyon nyomasztó, nagyon véres, és igyekszem elfelejteni hogy láttam. Ez persze nem a film hibája, nekem nem veszi be a gyomrom a túlzott erőszakot.
Jól megírt forgatókönyv, azért lehet is rajta érezni, hogy Coen fivérek is részt vettek benne. És Angelina Jolie-nak is kijár a dicséret a jó rendezésért. Jó film volt, nekem tetszett.
Egy igazi klasszikus film, ami jobb, mint várná az ember. Persze nem csak az effektek és a látványvilág miatt, hanem a sztori, amit aláépítettek kiválóan szerepel.
Tipikusan az a történet, amiből az derül ki, hogy amikor az ember azt gondolja, hogy nem lehet rosszabb, akkor kiderül, hogy mégiscsak lehet. Kicsit Phillips kapitány, kicsit Az őrület határán kombináció.
Nagyon tetszett! Értékes mondanivalója van,nem találtam semmi hibát sem a rendezésben, sem a színészi játékban, a képek is nagyon jók,nekem úgy ahogy van nagyon bejött.
Ritka unalmas lett. Elborzasztó ez a film. Az elejétől majdhogynem a végéig untatott. Azért annyi pozitív dolgot tudok mondani, hogy a végét kellően lezárták és ez itt ilyen esetben már igencsak nagy szó.
Megfelelő lett a maga nemében. Fantasztikus gárdát választottak a karakterekhez, akik hűen hozzák azt a formát, ami kell ehhez a filmhez. Nekem nagyon tetszett és itt vitának helye nincs is.
Nekem nagyon tetszett a film, bár egy kicsit ódzkodva kezdtem el, tudván, hogy Angelina Jolie rendezte. Ennek ellenére engem beszippantott már az elejétől fogva a film. Durva látni, hogy mennyire kegyetlenek voltak, és hogy ez a Zamperini mennyire durván állta a sarat.
Ez az alkotás szörnyen rossz lett. Végig csak lelohasztott már az első olyan húsz perctől kezdve annyira szétuntam magam, hogy majdhogynem elaludtam. Várhattam én a nagy áttörésre, nem érkezett. Csalódnom kellett.
Jól összerakott, izgalmas és érdekes történelmi dráma profi szereposztással. Magával ragadó a cselekménye. Végig fenntartja az érdeklődést, izgalmat és fordulatok is vannak benne.