Rendíthetetlen

Unbroken

2015.03.29 goldfisy

Nagyon jó film. Hihetetlen hogy mennyi mindenre képes az ember, ha igazán akarja azt. Kitűnő rendezés és szereposztás, Angelina Jolie nagyon kellemes csalódást okozott. Ott a helye a kamerák mögött!

2017.01.07 des.tiny59

Kedvenc filmjeim egyike, nem hoz szégyent az iparra. A sztorija úgy ahogy van felemelő és elképesztő világot tár a néző elé amivel könnyedén eléri, hogy egyenesen imádja azt. Nekem simán benne van a top 10-ben. Imádtam

2016.02.22 Telezsu

Komoly és magával ragadó történelmi háborús dráma profin alakító színész főszereplővel. Hiteles, meggyőző, magával ragadó drámai alkotás. Többször is érdemes megnézni!

2016.11.08 tjanika

Nem tudom miért,de nekem nem tetszett annyira mint ahogy vártam. Lehet,hogy kevés ilyen filmmel találkoztam ami erről a hadszíntérről szól,így nem áll hozzám olyan közel.

2015.02.16 pilla92

Remek rendezés. Respect Angelina Jolienak. Igazán remek , szép és elgondolkodtató film.

2016.02.19 The queen

Nekem főleg az eleje tetszett. Nagyon megérintett, annak ellenére, hogy mielőtt megnéztem volna a filmet már olvastam is. Elégedett vagyok a film rendezésével is.

2019.04.07 kota

Ezt mindenkinek látni kell, szuper, hogy megfilmesítették... könyvben is ajánlom... kedvenc filmem egyike... itt szintén elfogult vagyok, tudom a filmben több volt... de jól átadja a film, ami a könyvben van...

2015.11.25 mrstubbs

Angelina Jolie szinészként is jó, de bizonyította rendezői tehetségét is. Feladja a leckét egy ilyen "kényes" téma, de jól kezelte, és felejthetetlen alkotás született.

2015.09.28 Sniper

Angeline Jolie színésznőként sem tartozik a kis kaliberű művészek közé, de rendezőként is jól teljesít. Szeretem a filmjeit. Ez egy szép, ám kemény film, mely inspirálóan hat az emberre.

2016.07.03 tomvétsz

Maga a könyv is érdekes, izgalmas, tanulságos, de Jolie a maga finomságával és érzékenységével emelte magasba filmjében Zamperini életét és mutatta meg általa a világnak, hogy mi mindenre képes egy ember, ha igazán akar és hisz.

2015.04.07 tothzsuzsika

Nagyon hosszú, de nem tűnik fel. Szerintem nagyon jó rendezés. A történet nagyon megkapó. Elismerésem a filmért.

2015.02.17 kamivagyok

Jolie, Jolie... Hány babérra hajt még? És rendezőként is jó, sőt. Futás a moziba, ha jó filmet akartok látni!!

2015.02.15 laszlototh

Emberségről , szeretetről és kitartásról szól ez a film! Egyszer érdemes megnézni!

2015.02.09 Rózsa

Szuperjó film Angelina Jolie rendezésében igaz, nagyon kemény, de nagyon tetszett! Súlyos és igaz történet ez, finomkodásra senki ne számítson.