Paul és Adriana tíz éve házasok és vagy egy 8 éves kislányuk, Mara. Karácsony elõtt járunk, amikor már 6 hónapja van viszonya Paul-nak a kislánya fogorvosával, Raluca-val. Paul nehezen tudja megoldani, hogy a családjára és a szerelmére is elég idõt áldozzon. Karácsony elõtt elviszi Raluca-hoz a kislányát egy fogorvosi beavatkozás miatt, ahol egy véletlen folytán a felesége is feltűnik. A találkozás mindenkettõjüket megviseli, Paul érzi, hogy döntést kell hoznia.
Román film, amit szinte mindenki dicsért, de nekem nagyon nem tetszett, Tudom, hogy rengeteg házasság bomlik fel házasságtörés miatt, de ezt még népszerűsíteni: bűn. Lehet, hogy túlságosan konzervatív a gondolkodásom, de én a nős, gyerekes férfival v... Többiszonyt kezdő fogorvosnőt afrikai módszerrel a szexuális életre alkalmatlanná tenném, a férjet is példás büntetéssel sújtanám! Szerintem önuralom kérdése, hogy a hirtelen fellángoló érzelmeket a család érdekében el kell fojtani, bár a Mara nevű kislány számomra borzasztóan idegesítő volt, de mégis az én kölyköm.