Travolta és Williams csináltak már jobb filmeket is, de ettől függetlenül örültem, hogy a két öreg motorost egy filmben láthattam. Mindketten hozták az elvárt komikusi vénát. Szórakoztató, vannak benne kifejezetten vicces jelenetek. Egyszer simán megnézhető. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Igazából ez nem jó filmcím. Valahogy nem illet a tartalmához és a történetéhez sem. Akkora ugrások voltak benne az elején, hogy igazából nem illett a filmbe. Miután ez lezajlott, kapjuk meg a film értelmét, mert belassulnak az események, majd megint ... Teljes kritika
Én nagyon szeretem ezt a filmet! Egyik gyerekkori kedvencem, amit együtt néztünk állandóan a családdal :D Szörnyen jókat lehet nevetni rajta és a színészek is jól játszanak benne. Nagyon szerethető :3
Az a baj, hogy még csak nem is tűrhető a film, sikerült sajnos csupa, a kisgyerekes családi filmekből építkező kliséből felépíteni, ami még nem is lenne akkora gubanc így magában, de rettenetesen érződik rajta a futószalag lenyomata: nincsen benne semmi életszerűség, szerethetőség, nincs benne lélek.