Veszedelmes viszonyok

Dangerous Liaisons

2024.12.08 Kittikee

Az biztos, hogy 5-10 évente előszedem, és megnézem, mert briliáns film, ami a kosztümös kategóriát megüti! Lehet akárhány koppintásos újrafeldolgozása, ez az eredeti viszi a pálmát... Ehhez nem fér semmi kétség! Bármennyire is rossz volt szegénynek l... Több

2021.12.22 Ildikó Bacskai

Veszedelmes viszonyok (1988)

Parádés jelmezek, színész gárda és rendezés, a történet ismerős lesz szinte mindenkinek. Szórakoztató film.

2015.05.04 Milanman

A kosztümös filmek egyik királynője, csábításról, átverésről, az ember legbelsőbb ösztöneinek felszínre töréséről mesélő filmtörténeti gyöngyszem. Hibátlan színészek, metszően pontos rendezés.

2022.04.12 JRD

A legjobb...

Rengeteg feldolgozást megélt maga a történet, de szerintem ez a legjobb. A látvány, a színészi játék mind önmagáért beszélnek! Színészlegendák és kezdő színészek kavalkádja. Többször nézős, látványos, pörgős és romantikus. Mindenképp érdemes megnézni! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

2017.07.24 Deku

Engem már itt megfogott Peter Capaldi szereplése, nagyon eredeti kosztümös film ez. A legtöbb elem amit használtak benne szinte kiváló szintet ütött meg és nem éreztem egy percig se az unalom szikráját sem.

2016.02.12 doroffee

Egy igazi "romlott" kosztümös film, ahol megtudjuk, mi minden történik vagy történt a vicomte-ok és bárónők világában, ha unatkoznak. Nagyon izgalmas, érdekes film volt csábításról, hazugságról, ególegyezgetésről, ártatlanok ilyen vagy olyan megrontásáról, és minden egyébről.

2015.07.29 Fildi

Az egyik legjobb kosztümös film, nagyon kedvelem a műfajt, mert egy érdekes kort mutat be, egy érdekes társadalmi és erkölcsi életet ami mai szemmel furcsa és különleges.

2023.08.27 Ergit

A két ármányos alak megformálása tökéletes! Mindennek megadták a módját a film készítői! A díszletek, a helyszínek, a kosztümök! A színészek játékáról nem is beszélve! Örök klasszikus!

2021.11.17 Péter Fazekas

Kellemes csalódás volt.

2018.03.13 Szikra

Amikor először láttam ezt a filmet teljesen lenyűgözött! John Malkovich alakítása annyira tetszett,hogy azóta a kedvenc színészeim között van. Aki egy kis romantikus "hajlammal" is rendelkezik,annak a kötelezők egyike ez a film!